U trenutku kada smo svi suočeni s nekakvom vrstom samoizolacije i kada se još malo koje sportsko natjecanje igra na cijelome svijetu, Futsal Dinamo nastavlja s natjecanjem i organizacijom događaja s ciljem kako bismo i na taj način zabavili naše navijače koji se po preporuci stručnih službi nalaze u ugodi svojih domova.

Stoga, organiziramo prvi Dinamov online turnir u video igri FIFA20 koji će se održati za vikend 21. i 22. ožujka. Na prvom turniru ima mjesta za 32 natjecatelja, s time da su četiri mjesta već popunjena budući da će eFutsal Dinamo predstavljati naša četiri igrača – Andrija Vrcan, Filip Novak, Tomislav Hercigonja i Tomislav Špiljar.

Prijave se vrše po principu „tko prvi, njegova djevojka“ (nije bitna navijačka pripadnost), stoga nam se što prije javite u inbox e-momčadi Futsal Dinama ili na broj telefona 0989941675.

Napominjemo, turnir će se igrati preko platforme PlayStation 4, a polufinala i finale prenosit će se u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu.

Osvajač prvog Dinamovog online turnira dobit će i simboličnu nagradu.

Podsjetimo, Futsal Dinamo je jedini hrvatski sportski klub koji ima i svoju esport momčad, u ovom trenutku u rosteru imamo četiri igrača, a tko zna, možda nam ovaj i budući online turnir donesu novu esport zvijezdu.

Više informacija o samom turniru objavit ćemo nakon što prikupimo sve prijave!

Dinamo – to si ti!

München