Danas je velik dan za Futsal Dinamo. Točno četiri godine nakon prve izborne skupštine kojom smo postali raritet u hrvatskom sportu, ponovno smo na istom mjestu. Koje sa sobom nosi veliku čast, ali još veće izazove.

Bilo je u ove četiri godine svega – i epskih pobjeda i nevjerojatnih poraza. I golmeih frustracija i neopisive sreće. I dobrih odluka i loših poteza. Skupa s Vama kao članovima i stvarnim vlasnicima Kluba, i naša Uprava se snalazila u vodama u kojima nikad dosad nije plivala. Nekada je morala improvizirati, nekada se nije najbolje snašla, ali danas smo ovdje. Jači i brojniji nego ikada, s kredibilitetom i ugledom kakvog nikad nitko nije imao u ovom sportu.

Danas je svojevrsni praznik članskog modela u kojem sa zadovoljstvom možemo pogledati unazad i biti zadovoljni. Krenuli smo od nule, a sada smo jako daleko odmaknuli prema konačnom cilju. Ali za razliku od drugih praznika, na ovom se nećemo samo odmarati. Na njemu ćemo uprazniti svoju ultimativnu člansku pogodnost da biramo one koji će nas predstavljati, ali i ultimativnu člansku obvezu da se uvjerimo da klub ide u pravom smjeru. Godinama gradimo kulturu dijaloga i pozivamo Vas na to da ju sutra nastavimo i dalje graditi. Razne priče kružile su oko Kluba uoči ovih izbora, ali nemojte dopustiti da glasine vladaju vašim mišljenjem. Dođite, pitajte, razmislite i glasajte. Preuzmite odgovornost za budućnost svojeg kluba u vlastite ruke.

Drugi klubovi nemaju tu mogućnost i zato ju moramo cijeniti i držati kao kap vode na dlanu. Dođite i ugradite dio sebe u tkivo ovog kluba koje se sastoji od svih nas kojima je stalo i koji živimo za Futsal Dinamo. Klub bez navijača i članova ne može postojati, niti ima smisla. I zato Vas još jednom sve pozivamo da dođete danas u Martinovku u što većem broju.

Na kraju teksta, mora se i ustvrditi kako bi se sve moglo izraziti u tek jednoj rečenici, sasvim dovoljnoj za sve fanatike: "Dođi i odluči o budućnosti SVOG kluba".

I nikad nemojte zaboraviti,

DINAMO – To si ti!