Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVJDE.

Najomiljenije hrvatsko pivo, svima nam draga Žuja, od početka tekuće godine novi je partner i ponosni sponzor Futsal Dinama. Ožujsko pivo prepoznalo je projekt Futsal Dinama i potencijal ovog globalno najbrže rastućeg sporta, te su postali naš plavi sponzor, a u samu suradnju smo ušli jako!

Na prvoj utakmici ove godine, protiv prvaka Novog Vremena, Zagrebačka pivovara je počastila (i razveselila) sve punoljetne u dvorani s hladnom Žujom, a s akcijama nismo stali niti nakon uvodnog predstavljanja.

Sa Žujom smo tako krenuli u akciju „Naručiš šest Žuja, dobiješ majicu Futsal Dinama“, koja je trenutno obustavljena (kao i gotovo sve ostalo), ali poručujemo svim navijačima koji su pošteno odradili svoj posao i dobili vaučer za majicu, kako ih iste čekaju na prvoj domaćoj utakmici koju ćemo igrati pred publikom.

Također, kada će god Futsal Dinamo zabiti pogodak sa svoje polovice, svi punoljetni navijači u dvorani dobit će besplatnu Žuju na idućoj tekmi (uz prikazanu valjanu ulaznicu s prethodne tekme). U prvoj domaćoj tekmi (Vrgorac 7:3) to se nije dogodilo, no sudeći po Hercegovim šuterskim sposobnostima na utakmici protiv Squarea u Dubrovniku (3:1), nećemo predugo čekati na takav ishod….

Ožujsko pivo je, kao veliki prijatelj nogometa i sporta, od samog početka suradnje bio naša velika podrška. U ovim izazovnim vremenima, Žuja radi genijalan projekt #OstajemuGajbi Žujine svirke. Sada je važnije nego ikad ostati u svojoj gajbi, pa pozivamo sve vas da sutra zajedno uživamo u prvoj Žujinoj svirki. Ove subote zabavljat će nas Neno Belan & Fiumens ravno iz njihovog studija. Pratite sve live od 20 sati na Žujinoj Facebook stranici, a svake subote u isto vrijeme očekuju nas novi izvođači…