Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVJDE.

Jedan od sponzora koji su s nama od samog početka je Poliklinika Milojević, povratnika u Hrvatsku i estetskog liječnika dr. Nikole Milojevića. Kada je zadnja ekonomska kriza potresala svijet i Hrvatsku on se odlučio na ulaganje i uz London pokrenuo je posao u svom rodnom Zagrebu. Zagriženi Dinamovac kada je navijačima bilo najteže opet se priključio i od tada je uz Futsal Dinamo.

Sjećam se tog razdoblja i stvaranja kluba po članskom modelu. Moj bratić Jura Fabijanić i prijatelj Matija Đulvat su bili pokretači. Dinamovac sam, sjećam se i svoje prve utakmice kada sam imao 5 godina, mislim da je bila protiv Napretka. Isto tako sam veliki ljubitelj malog nogometa i od ranije sam bio sponzor ekipe MNK Cvjetno. Tada je bila velika represija i zabrana navijačima da dolaze na tribine i to je bio jedan od načina da nešto napravimo za ovaj grad i navijače. Odmah sam se uključio uostalom i zbog ulaganja u sport koji je bitan za mlade i stanovništvo općenito. Bila su to romantična vremena u drugoj ligi i ponosan sam na to razdoblje i što sam od prvog dana bio uz Futsal Dinamo i BBB“ prisjeća se ne tako davne prošlosti dr. Nikola Milojević.

> Nikola Milojević: Klub je dignula simbioza igrača i navijača, pravi kvartovski pristup

Sponzoriranje sporta je vrlo isplativo

Maknemo li strast i hobi na stranu, pravo je pitanje što još uvijek radi s nama? Kako je estetska medicina povezana s nogometom?

Isto to pitanje postavio mi je moj prijatelj Škot koji je došao u Zagreb na utakmicu i ostao jako iznenađen atmosferom, ali i atraktivnošću futsala.  Itekako mi znači za posao. Zbilja je nevjerojatno koliko je Poliklinika Milojević dobila na prepoznatljivosti, to mi govore i pacijenti. Recimo kad MNK Cvjetno Poliklinika Milojević igra turnir Kutije šibica svi kažu da je pobijedila – Poliklinika. Futsal Dinamo je digao tu prepoznatljivost na još veću razinu. Muškarci su očito utjecajni kod izbora estetskog liječnika. Mi naravno imamo i druge marketinške aktivnosti ali svakako bi preporučio sponzorima ulaganje u sport jer je meni osim društvene i osobne satisfakcije također i vrlo isplativo” kaže popularni dr. Nick.

> Japanski putopis – Futsal Dinamo u Kobeu

Trebamo se prilagoditi i biti odgovorni

Kao dječak je s roditeljima osamdesetih preselio u Veliku Britaniju gdje je stekao obrazovanje i status jednog od najpoznatijih estetskih liječnika, a njegovu Milo Clinic u Londonu često posjećuju svjetske zvijezde. Ipak nije mogao bez Hrvatske i baš usred recesije kada nitko nije ulagao – on je otvorio kliniku u Zagrebu i pogodio. Kako gleda na trenutnu situaciju?

Kao navijaču mi je jako žao radi prekida prvenstva. Ekipa je bila u uzlaznoj putanji, Grbić i mlađi dečki sjajni, Šulentić, Mudronja, Mužar, Gagulić su odlično iskoristili svoje minute… Povratak Grbeše je velika stvar, tu su stožerni igrači Čekol i Kanjuh koji tek hvataju formu, Herceg radi čuda na vratima. Pokazali smo da bi do kraja sezone bili jako opasni pa čak i zaprijetili favoritima za titulu. No zaustavljeni smo u naletu, a još više mi je žao što navijači nisu proslavili svoj rođendan na utakmici. ” kaže dr. Milojević.

> Nikola Milojević: Uvjeren sam da ćemo igrati Ligu prvaka s Barcelonom, Sportingom i Benficom!

Prilagodba na situaciju u kojoj živimo je i njegova poruka javnosti i navijačima, a za slučaj da se prvenstvo neće održati ima zanimljivo mišljenje.

Olmissum bi trebao biti prvak

Olmissum bi trebao u tom slučaju biti prvak! To je najpravednije, imaju najviše bodova. Nama to ne odgovara jer sigurno na kraju ne bi bili na 5. mjestu, ali to je i jedino pravedno. Iako u kalendaru ima mjesta za utakmice u lipnju ili srpnju to je u ovom trenutku teško prognozirati. Trebamo se prilagoditi situaciji, čuvati sebe, izolirati. Možemo gledati stare snimke Futsal Dinama i Dinama. Sad je zdravlje jedino bitno, preživjeli smo Domovinski rat, mislim da ćemo i iz ovoga izaći kao pobjednici.‘ kaže ponosni Plavi sponzor kluba uz poruku za budućnost:

Liga prvaka je moj san prema kojem moramo ići. Uz još neke sponzore i koje pojačanje mislim da imamo to ‘nešto’.