Dan nakon još jedne spektakularne Šalate, Futsal Dinamo i Milano odradili su zajednički trening nakon kojega su odigrali trening utakmicu u miru zagrebačke Martinovke. Plavi su, kao i dan ranije, slavili, samo što su ovaj put Milanezima dozvolili jedan postignuti pogodak.

> Izvještaj sa Šalate: Budućnost je u nama

Igralo se dva puta 15 minuta čiste igre, a Dinamo je u vodstvo stigao u 11. minuti kada je Ivan Šulentić realizirao asistenciju Hrvoja Penave. Talijani su izjednačili preko Gargantinija, a Dinamu je novu pobjedu donio Davor Kanjuh udarcem s distance u 23. minuti.

„Igrati na Šalati je bilo nevjerojatno iskustvo koje ćemo dugo pamtiti. Prekrasna atmosfera i sjajna utakmica. Dinamo je odlična momčad, igraju na visokom nivou. Ovo nam je bio izvrstan test i prilika da vidimo koliko možemo rasti“, rekao nam je Matteo Casagrande.

Za Dinamo su jučer i danas nastupila pojačanja Robert Grbić, Mario Herceg i Josip Grubeša, a u prvom kadru nastupe su zabilježili i juniori Jure Jakovljević (strijelac na Šalati), Filip Novak i Toni Vučković.

„Lijepo je nastupiti pred ovoliko navijača i doživjeti cijelu atmosferu. Za mene je to nešto posebno i novo i drago mi je da sam sad dio svega ovoga!“, rekao je Mario Herceg.

Prepuni dojmova s jučerašnjeg spektakla, Plavi se ponovno okreću (napornim) pripremama, a sljedeći izazov imamo za vikend kada sudjelujemo na međunarodnom turniru u Puli.