Kristijan Grbeša vratio se u Futsal Dinamo, klub u kojem je proveo dvije sezone svoje karijere!

Popularni Grbi u Klub je došao na ljeto 2016. te je u dvije sezone upisao 55 nastupa zabivši pritom 42 pogotka te – unatoč odsustva od godinu i pol – i dalje drži peto mjesto na Dinamovoj vječnoj ljestvici strijelaca.

Grbeša je s Futsal Dinamo dva puta stigao do polufinala prvenstva i jednom do polufinala kupa da bi na ljeto 2018. s Tihomirom Novakom prešao u prašku Spartu. Na krilima hrvatskog dvojca, Sparta je prošle sezone osvojila prvi naslov prvaka, prekinuvši 12-godišnju dominaciju Chrudima.

Ove sezone Sparta je osvojila skupinu Glavne runde Lige prvaka u kojoj je Grbeša zabio dva pogotka, a u Elitnoj rundi upisali su pobjedu protiv domaćina Staliste Minsk (4:2) te poraze od Barcelone (1:2) i ukrajinskog Prodemxim Khersona (2:5).

Kristijan Grbeša je zabio i 14 pogodaka u 52 nastupa za reprezentaciju Hrvatske u koju se vratio početkom prosinca 2019., u dvije prijateljske utakmice protiv Ukrajine, vratio nakon dvije godine odsustva.

Ovim putem želimo dobrodošlicu našem Grbi, uz nadu da će nastaviti tamo gdje je 2018. stao – parajući mreže suparničkih golmana svojom ubojitom ljevicom!