Futsal Dinamo danas otvara drugi dio ovosezonskog prvenstva. U goste nam u Dvojku Doma sportova stiže aktualni prvak Hrvatske, makarsko Novo Vrijeme s kojim ćemo od 18 sati još jednom odmjeriti snage.

Svoje današnje goste nismo pobijedili godinu i pol dana i trebat ćemo svaki impuls s tribina i terena kako bismo konačno svladali rivala. Velike filozofije i posebnih najava nema, niti su potrebne – svi koji trebaju biti na terenu na njemu će ostaviti tijelo i dušu, a svi koji trebaju biti na tribini ostavit će srce i grlo kako bi nas pogurali prema pobjedi.

Danas smo doma, u Dvojci, s vojskom  iza svojih leđa i ne bojimo se baš nikog. Jedva čekamo početni zvižduk da se možemo otrgnuti s lanca i svakome od Vas pokazati kako Dinamo pred nikim ne uzmiče i kako će svaku sekundu današnje utakmice dokazati kako zaslužuje veliku podršku.

Nema izlika, alibija ni prečaca. Svi u Dvojku – Makarska mora pasti!

Dinamo – to si ti!

P.S. Podsjećamo, povodom početka suradnje između Futsal Dinama i Zagrebačke pivovare, vodećeg proizvođača piva na domaćem tržištu, svi punoljetni navijači uz kupljenu ulaznicu dobit će vaučer s kojim će na šanku moći podignuti hladno Ožujsko. Vlasnici godišnjih, i svi oni navijači koji su ulaznicu kupili putem sustrava Entrio.hr, vaučer za hladnu Žuju dobit će na ulazu.

P.P.S. Ulaz za vlasnike godišnjih ulaznica i sve one koji su kartu nabavili putem sustava Entrio.hr nalazi se na sjevenrom ulazu (kod Sport Billyja), dok je glavni ulaz na južnoj strani Dvojke, odmah kraj blagajne.