Futsal Dinamo u prošlom je kolu skinuo najveći ovosezonski „skalp“, u omiškoj dvorani Ribnjak pobijedili smo vodeću momčad prvenstva s 2:1 i prekinuo seriju Olmissuma od šest uzastopnih pobjeda.

Iako je cijela momčad odigrala odlično i timski, dva imena su iskočila te će ovotjedni izbor za Poliklinika Milojević igrača utakmice biti prilično neizvjestan.

Robert Grbić – zvučno ovosezonsko pojačanje cijelo „proljeće“ igra na visokoj razini, a u subotu ga je pomazio i konkretni učinak. Grba je zabio oba Dinamova pogotka, od kojih je drugi bio pravo malo remek-djelo, primio je loptu na našoj polovici te je u slalomu izbacio cijelu momčad domaćina i efektno zabio za pobjedu, manje od dvije minute prije kraja. Također, Grbić je izborio crveni karton Mateja Horvata te je i u ovoj utakmici obranu odigrao na visini zadatka.

Mario Herceg – njega smo ove sezone toliko nahvalili da više ne možemo napisati ništa novo o njegovim kvalitetama. Naša „jedinica“ i u Omišu je bila izvrsna, a samo ga sjajna partija Grbića (eventualno) može udaljiti od nove titule igrača utakmice. Herceg je i ovaj puta obranama na početku utakmice obeshrabrio domaće napadače te je bravuroznim obranama, od kojih je posebno upečatljiva bila jedna parada u drugom dijelu zaustavio domaćine na tek jednom postignutom zgoditku.

Glasati za igrača utakmice možete u anketi na našem Facebooku, sve do početka iduće tekme (subota, 20:30) koju u Sutinskim vrelima, u sklopu proslave rođendana naših Bad Blue Boysa, igramo protiv splitskog Universitasa.