Futsal Dinamo u nedjelju se vratio s bodom s jednog od najtežih gostovanja u ligi. Iako smo u 10. minuti vodili 3:0, do boda smo stigli u igri s golmanom igračem minutu i pol prije kraja tako da možemo reći kako je neodlučeni ishod najpravedniji rezultat. Sada se okrećemo Slavonskom Brodu u kojem u petak (15.11.) u 20 sati igramo utakmicu osmine finala kupa Hrvatske, a na prvenstvenim parketima ponovno smo 23.11. kada u Kutiji dočekujemo Olmissum. A do tada, biramo igrača utakmice protiv Vrgorca…

Kristian Čekol zabio je hat-trick i, dakako, favorit je u ovom dvoboju. Čeki je odlično ušao u sezonu i potvrdio je reputaciju jednog od najboljih mladih igrača u državi, a u Vrgorcu je pokazao napadačku klasu.

Mateo Mužar odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu, iako iza sebe nema konkretan učinak u vidu gola ili asistencije, ovaj mladić odradio je vrhunsku obranu i još jednom dokazao da je dostojni zamjenik Davora Kanjuha.

Za Poliklinika igrača utakmice možete glasati na našoj Facebook stranici, a do tada pozivamo sve navijače da nam se u petak pridruže u plavoj Slavoniji.

Dinamo – to si ti!