Večeras u 20 sati u SD Vijuš u Slavonskom Brodu Futsal Dinamo igra utakmicu osmine finala kupa protiv domaćina Broda 035. O značaju utakmice ne trebamo govoriti. Igra se na jednu pobjedu, tako da popravnog ispita nema, dok će pobjednik za desetak dana igrati utakmicu četvrtfinala u kojoj će se boriti za final four koji će se pak održati krajem prosinca. Iako je Dinamo prvoligaš, a Brod drugoligaš, ne bismo se stavili u ulogu apsolutnog favorita.

> Kanjuh: Protiv Broda moramo pokazati kvalitetu i pobijediti utakmicu

Naime, Brođani u 2.HMNL Istok imaju maksimalan učinak nakon šest kola i odličnu gol-razliku, imaju kvalitetan kadar koji je igrao prvu-ligu i figuriraju kao najizgledniji kandidat za povratak u elitu. Protiv momčadi Ivice Ćorluke za sada imamo jako dobar omjer, sve tri pobjede u Slavonskom Brodu, no svi koji su gledali naše međusobne utakmice u gradu na Savi, sjećaju se koliko smo do tih pobjeda stigli teško.

> Neugodno, ali za sada uspješno gostovanje

Tako će biti i danas. Očekuje nas borba za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol… Večeras ćemo morati biti maksimalno fokusirani, koncentrirani, motivirani. Večeras moramo biti momčad.

Ono što nas posebno veseli jest činjenica da ćemo i u Slavonskom Brodu igrati s našim šestim igračem, imat ćemo podršku naših vjernih navijača iz Slavonije. S druge strane, na utakmici ćemo se ponovno prisjetiti prerano preminulog igrača Broda Jure Bogdanovića. Tako da će naš dvoboj biti humanitarnog karaktera, a to je još jedan razlog zašto biste večeras trebali doći u SD Vijuš.

Idemo, Dinamo!