Seniori ove kalendarske godine u 5 utakmica ne znaju za poraz, a isto im želimo i ovu subotu u Omišu kod domaćeg Olimussuma.

Juniori love trofej u finalu HMNL Zapad protiv Uspinjače Gimke. Prva utakmica je završila 8:0 za naše pulene te se nadamo kako će u uzvratu mirno privesti ovaj duel kraju. U MNL Fer nakon dva pozitivna rezultata u nizu, treći uzastopni dečki traže u nedjelju ujutro protiv Qualie.

U HMNL Zapad kod kadeta je vrlo zgusnuto i zanimljivo u borbi za vodeće pozicije. Jedna od tih momčadi je i Jesenje, naš sljedeći suparnik u 13. kolu. Nažalost, početničke pogreške tokom sezone su koštale naše kadete da prikupe više bodova od dosadašnja četiri. Ostaje nam kao cilj u preostala dva kola odigrati što bolje i zadržati pretposljednju sedmu poziciju. Utakmica se igra u subotu, 7.3., u Jelkovcu s početkom u 14 sati.

Futsal Dinamo U-13, U-11, U-10, U-9 Megaton i U-9 Jazbina igraju nakon duže stanke svi redom ovu nedjelju (8.3.) na Velesajmu u NC Šalata u paviljonu 1 Futsalito ligu. Prvi na teren izlaze zagići iz Jazbine protiv OŠ Kajzerica (8:25 sati). Odmah nakon njih igraju njihovi vršnjaci iz Megatona u 9:00 sati protiv Gimke Keglić. Slijede mlađi pioniri (U-13) u derbiju protiv Uspinjača Gimke u 9:35 sati. Limači igraju svoje utakmice u 10:45 sati (U-10) protiv OŠ Gustav Krklec i u 11:20 sati (U-11) protiv OŠ Otok.

Futsal Dinamo U-7 igra svoje posljednje kolo Zimske nogometne lige. Devet utakmica bez poraza dečke je gurnulo u vatrenu borbu za medalje. Suparnik je odlični NK Maksimir. Hoće li odličje ovu nedjelju u podne u paviljonu 2 Zagrebačkog Velesajma zasjati oko vrata naših najmlađih ‘dinamovaca’?

Dinamo to smo mi!