Ponovno seniori, ovaj put s Vrgorcem u 20 sati u petak u Sutinskim vrelima, otvaraju vikend u kojem nas očekuju velika uzbuđenja. Nakon što će naša Škola futsala bodriti ‘velike’ dečke do novih bodova, slijede susreti koji bi mogli odrediti mnogim generacijama smjer ove sezone.

Dakako, već znamo da su juniori u finalu HMNL Zapad. Suparnik je, kvalitativno i tradicionalno, najveći mogući rival – MNK Uspinjača Gimka. Dvije ekipe koje su u regularnom dijelu natjecanja bile daleko najuvjerljivije, a njihov jedini međusobni ogled je završio neriješeno, može ponuditi samo spektakl. Sve vas pozivamo u subotu, 29. veljače, u Martinovku od 13 sati kako bi bodrili naše juniore u prvoj od dvije utakmice do vrijednog trofeja. Mužar, kapetan juniora i seniorski prvotimac, za utakmicu najavljuje: ‘Naravno da Dinamo pobjeđuje!’

Kadete u sklopu 12. kola očekuje gostovanje u Novom Marofu. Trener Nikola Grgić je dosta uvjeren kako u ovoj utakmici, uz pravi pristup i pun sastav, mogu do bodova. Mi vjerujemo u njegove riječi i da će se dečki vratiti s 3 boda.

Ovaj vikend je na rasporedu 5. i 6. kolo ZNS-a. Futsal Dinamo U-13 svoju jutarnju utakmicu (11:10 sati) igra u Jelkovcu protiv Lučkog. ‘Susjedi’ na tablici se bore koja ekipa će se približiti gornjem dijelu tablice, a koja će se zacementirati na 6. mjesto. Futsal Dinamo U-11 igra u 11:10 sati u Megatonu protiv Dubrave Tim Kabel. Izmiješan sastav Dinama će pokušati potvrditi kvalitetu i zacementirati se među najboljim momčadima. Futsal Dinamo U-9 igra na Velesajmu u NC Šalata u 12:20 sati s dečkima iz Dubrave. I dok su naši dečki na polovičnom učinku od dva pobjede i dva poraza, vršnjaci s druge strane ZOO-a još ne znaju za poraz te će za naše mališane ovo biti pravi test discipliniranosti i ozbiljnosti. Druge utakmice sva tri godišta počinju u 16:10 sati, a svima su suparnik Sesvete.

Futsal Dinamo U-7, naša najmlađa kategorija koja igra neku od liga, ponovno love uspjeh, ali i dobru zabavu prije svega. Dečki rođeni 2013. i mlađi igraju u nedjelju u sklopu ŠRC TEŽ protiv Akademije Šimić (14:55 sati). Mogu li dečki i do devetog uspjeha u nizu i nije toliko bitno, ali veseli da je na treninzima atmosfera odlična i da se jedva čeka – tekma.

Dinamo to smo mi!