U 9. kolu II. HMNL Sjever Futsal Dinamo ostvario je uvjerljivu pobjedu nad Kozakivom rezultatom 6:0 (3:0). Iako rezultat sugerira  rutinsku pobjedu Dinama, utakmica je ponudila vrlo čvrstu igru u kojoj je Dinamo uspio iskoristiti svoje prilike i na kraju odnijeti uvjerljivu pobjedu. Početak utakmice obilježio je dominaciju Dinama, ali bez konkretne prilike. Kozakiv je vrlo dobro stajao na terenu, prijeteći iz kontranapada. Ipak, u vodstvo dolazi Dinamo pogotkom kapetana Đulvata. Pogodak je natjerao Kozakiv na otvaranje, što je Dinamo uspio iskoristiti pogodcima Franje i Capara koji donosi prednost od 3:0 s kojom se otišlo na odmor. U drugome poluvremenu Dinamo je nastavio s uvjerljivom predstavom postigavši još tri pogotka (Perković, Grgić, Franja) za konačni rezultat od 6:0. Iako je vladao oprez pred samu utakmicu zato što je Kozakiv u prošlom kolu iznenadio Rugvicu, pokazalo se kako Dinamo uz ozbiljan pristup nije imao većih problema sa Kozakivom. 

Nakon utakmice dojmove je s nama podijelio trener Dinama, Mate Čuljak:

– Kozakiv je i danas pokazao svoje kvalitete, a to je prije svega agresivnost i beskompromisnost. Mi smo uspjeli odgovoriti na pravi način, i naša je kvaliteta došla do izražaja. Što je utakmica išla dalje, nama je bilo sve lakše igrati i to se u konačnici vidjelo na rezultatu. Moramo biti maksimalno koncentrirani jer svaki eventualni podbačaj bi nas udaljio od našeg cilja, a to je plasman u prvu ligu. Uz pojačanja koja smo doveli u zimskoj stanci smatram da bi sve osim pobjeda do kraja prvenstva za nas bio veliki neuspjeh. 

Svoje dojmove s nama je podijelio i Nikola Perković koji je odigrao svoju prvu službenu utakmicu za Dinamo, i postigao svoj premijerni pogodak:

– Zadovoljan sam krajnjim rezultatom. Odigrali smo baš onako kako smo se dogovorili. Ovo je bila moja prva službena utakmica i  lijepo je bilo igrati pred toliko navijača. Hvala im što su nas došli podržati i što su nam dali dodatni poticaj u ovoj uvjerljivoj pobjedi. Jako sam sretan zbog pogotka, i nadam se kako će ih biti još mnogo u utakmicama koje dolaze. 

Iskoristili smo priliku i upitali Nikolu o njegovoj prilagodbi novoj momčadi i suigračima:

– Suigrači su me fantastično primili u momčad, pa je vrijeme prilagodbe proteklo dosta brzo, čak brže nego što sam i sam očekivao. Trener mi je dao veliko povjerenje na čemu sam mu zahvalan, ali svjestan sam kako ima još puno mjesta za napredak u mojoj igri. 

Koja su očekivanja do kraja sezone, na momčadskom i individualnom planu?

– Očekivanja su jasna, a to je ulazak u prvu ligu. Ako mi budemo na svojoj razini, mislim da ne bi trebalo biti problema u ostvarivanju tog cilja. Što se osobnih očekivanja tiče, nemam velikih planova. Zadovoljstvo mi je raditi i učiti od igračkih veličina kao što su Capar, Purgar, Đulvat, Franja i ostali, te se nadam kako ću uz njih poboljšati svoju igru i predstave na terenu.