Nakon točno 102 dana Futsal Dinamo odigrat će natjecateljsku utakmicu. U 16. kolu 1.HMNL dočekujemo AFC Universitas, splitsku momčad s kojom za sada imamo omjer od jedne pobjede i dva remija.

Utakmica se igra u Domu sportova II u petak (18. lipnja) s početkom u 18:15.

Bez gledatelja, ali uz izravni prijenos (i jedno iznenađenje)

Iako je Hrvatski zavod za javno zdravstvo dozvolio publiku na otvorenim stadionima, na snazi je još uvijek zabrana gledatelja u dvoranama te će se naš dvoboj odigrati pred praznim tribinama Dvojke. No, svi naši navijači imat će priliku pogledati utakmicu, u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu.

Utakmicu će prenositi dva komentatora od kojih je “stručni” dobro poznato ime među navijačima našega kluba.

Hvalevrijedna akcija Bad Blue Boysa!

Dinamova navijačka skupina, koja je začetnik članskog Futsal Dinama, objavila je poziv na kupnju virtualnih ulaznica s ciljem “popunjavanja Dvojke”. Donaciju u iznosu od 10 kuna za “virtualnu ulaznicu” možete uplatiti na klupski račun: HR4723600001501850718 ili HR4023600001102434720 (opis plaćanja: Donacija klubu).

Svi donatori koji to žele, mogu nam se javiti na mail [email protected] ili u inbox na Facebook stranici, a mi ćemo im, uz znak zahvale, poslati virtualnu ulaznicu i program utakmice.

Kalkulacije do kraja regularnog dijela sezone

Do kraja regularnog dijela ostalo je još tri kola. Nakon AFCU-a doma, gostujemo kod Splita, a u zadnjem kolu dočekujemo Uspinjaču Gimku. Nakon toga, kreće doigravanje s osam najboljih ekipa u nokaut sistemu na jednu utakmicu. Dinamo je i matematički osigurao doigravanje, trenutno smo peti s dva boda manje od Squarea i šest manje od Crnice. S druge strane imamo tri boda više od Vrgorca i šest više od sedme Uspinjače. Dinamo u doigravanje može ući s najviše trećeg mjesta i najniže sa sedmoga.

Ono što je sigurno – kalkulacija nema. Idemo utakmicu po utakmicu i, nadamo se, pobjedu po pobjedu.

Dinamo – to si ti!