S ciljem kako bismo zabavili navijače u samoizolaciji, i priuštili im barem nekakav sportski događaj u ovo turobno vrijeme, pokrenuli smo Dinamove online turnire u video-igri FIFA.

Do sada smo odigrali turnira, dva “Standardna” i jedan “Ultimate” turnir, a ovaj tjedan ponovno idemo s dva turnira, jednim na kojem će se igrati s FIFA Ultimate Teamovima, a drugi na kojem se igra sa standardnim momčadima.

Za turnire se možete prijaviti u inbox e-Futsal Dinama. Javite se na kojem turniru želite sudjelovati (Ultimate Team turniru ili standardnom turniru), ostavite svoje kontakte, a mi ćemo vas staviti u ždrijeb.

Broj mjesta je ograničen (32 po turniru), pa preporučamo da se čim prije prijavite i zauzmete svoje mjesto na turniru!

Završnice oba turnira prenosit ćemo na našem YouTube kanalu, a detaljnije informacije o istima dobit ćete nakon prijave.

Turnir se igra od četvrtka do subote navečer. Bitno je svaki dan odigrati najmanje jednu utakmicu kako vaši suparnici u idućem kolu ne bi predugo čekali na idući meč.

Podsjećamo, za sudjelovanje na turniru potrebno je imati PlayStation 4 Plus, kao i Whatsapp  preko kojega komuniciramo daljnje informacije oko samih turnira.