Kako je naš Klub ustrojen po načelu jedan član = jedan glas. Postavili smo svojim članovima pitanje o visini članarine za 2015. godinu. Na anketno pitanje moglo se odgovoriti putem maila (newslatter-a kojeg smo poslali članovima) ili direktno u K.C. Dražen Petrović na humanitarnoj utakmici koja se održavala 29.12.2014. godine.

Uprava MNK Futsal Dinama ponudila je iznos članarine od 80 kuna za punoljetne članove i 50 kuna za maloljetne, a članovi su mogli birati između tri ponuđena odgovora:

a.) ok

b.) skupo

c.) povoljno

Na humanitarnoj utakmici glasalo je 215 članova, a putem maila njih 301. Sveukupno 516 naših članova izjasnilo se oko visine članarine za 2015. godinu, a rezultati izgledaju ovako:

a.) ok = 349 članova

b.) skupo = 3 člana

c.) povoljno = 159 članova

5 listića u dvorani bili su nevažeći, odnosno, anketa nije ispravno popunjena.

Vrijedi napomenuti da je velik broj naših članova predložio iznos članarine od 100 kn, što je jedan od pokazatelja kako ni u ovim teškim vremenima ljudima nije problem izdvojiti novac za stvari koje doista vole. Također, nama kao Klubu to je potvrda da su naši čalnovi prepoznali ispravnost rada Kluba.

Uprava Kluba odlučila je da članarina za 2015. godinu iznosi 80 kuna za punoljetne članove, a 50 kuna za maloljetne. Također, svaki naš član će pri učlanjenju ili obnovi članstva dobiti prigodan poklon Kluba.

U nadolazećim danima, Klub će putem službene internetske stranice i FB objaviti datum kada akcija masovnog učlanjivanja ponovno kreće.

Učlani se, jer Dinamo to si ti!