Suvišno je više trošiti i jednu dodatnu riječ na prošlogodišnju Šalatu. Bilo je predivno, osjećaj Dinama koji živi na modrom nebu iznad Zagreba preplavio je svakog od nas te rujanske večeri 2018.

No, nažalost svi znamo kakav nas je hladan tuš dočekao par mjeseci kasnije kad je naš klub, i odgovorni ljudi u njemu, suočen sa suludom tužbom zbog baklji koje su stvorile predivan nogometni dekor, ali ipak nisu dozvoljene.

Futsal Dinamo je klub svih nas i ne smijemo dopustiti da mu išta našteti, a pogotovo ne mi sami.

Baš zato što Futsal Dinamo jest ono što je, mnogima smo trn u oku i svaku priliku da nam naštete iskoristit će baš kao što je Dado Kanjuh iskoristio centimetar slobodnog prostora u zadnjoj sekundi protiv Uspinjače. (Da vidimo samo tko se nije onako zadovoljno nasmiješio sad kad se sjetio tog gola u četvrtfinalu prošlog prvenstva.)

Svaka zapaljena baklja otvorit će novi problem našem klubu i stoga pozivamo sve da se suzdrže od bilo kakve pirotehnike.

Naravno, ostaje nam svima grlo i dlan da stvorimo mozaik još jedne predivne rujanske večeri i naša pjesma odjekuje cijelim Zagrebom.

Vidimo se na Šalati, glasni i ponosni!