Futsal momčad Edward Bernays University Collegea ostvarila je fantastičan uspjeh ove sezone. Tijekom vikenda 11. i 12. lipnja u Poreču su osvojili čak treći naslov ove sezone, pokupivši sve trofeje za koje su se natjecali.

Čestitamo našim akademskim partnerima na ovoj doktorskoj disertaciji, a posebne čestitke upućujemo igračima Futsal Dinama koji nastupaju za momčad prvaka: Filipu Novaku, Kiki Dragašu, Luki Bjeliću i Mateu Mužaru. S klupe ih je predvodio i do vrha doveo naš trener Matija Đulvat.

bernays futsal

Dinamovci u dresu Bernaysa

Na sveučilišnoj završnici koja se igrala u Poreču, Bernaysovci su prvo u polufinalu nakon drame šesteraca svladali ekipu Splitskog sveučilišta. Regularan dio utakmice završio je 5:5, a Bernaysovci su finale osigurali boljim izvođenjem šesteraca.

Kao što su sami istaknuli na svojim kanalima, osim pobjede, s ove utakmice ponijeli su “nekoliko crvenih kartona, razbijenu glavu s nekoliko šavova, nekoliko modrica, tonu emocija…”

U finalu državne sveučilišne lige, Bernays je igrao protiv Sveučilišta u Osijeku. Na kraju utakmice, rezultat na semaforu pokazivao je 6:3 za Bernays i slavlje je moglo početi!

Mateo Mužar postigao je dva pogotka, a po jedan su dodali Luka Bjelić i Kiko Dragaš. Spomenimo još i da je Mateo Mužar bio igrač utakmice finala.

Bernaysovci su tako ove sezone osvojili Uni ZG Ligu, Uni ZG Kup i naslov državnog sveučilišnog prvaka. Još jednom, čestitamo od srca apsolutnim sveučilišnim futsal prvacima!

edward bernays university college futsal

Za kraj, istaknimo da je futsal momčad Sveučilišta u Zagrebu osvojila treće mjesto. Za zagrebačke sveučilištarce nastupaju Futsal Dinamovi Ante Piplica, Toni Vučković, Neven Zonjić i Matija Tolić. S klupe ih je do bronce doveo i naš trener juniora i U13 momčadi Alen Jukić.