Dok uprava kluba mukotrpno radi na kadrovskoj križaljci za iduću sezonu, naša prva momčad i polaznici Škole futsala nalaze se na zasluženom odmoru.

Prva momčad s okupljanjem kreće krajem kolovoza, a Škola futsala otvara se ranije, već 17. kolovoza.

I to „otvara“ mislimo u punom smislu riječi.

Od 17. kolovoza do 1. rujna, svakim radnim danom od 19 sati u SD Megaton, održavat će se besplatni otvoreni treninzi za sve zainteresirane polaznike, kako za one koji su već dugi niz godina dio naše obitelji, pa tako i za one koji se još nisu odlučili je li futsal pravi sport za njih ili bi se tek željeli okušati u ovom atraktivnom, dinamičnom i zabavnom sportu.

Osim toga, poznato je kako su svi najveći nogometaši u povijest kao klinci igrali futsal. Messi, C. Ronaldo, „pravi“ Ronaldo, Iniesta, Ronaldinho, Maradona i Pele, svi su oni u jednom trenutku svoje karijere igrali nogomet u dvorani i tako na malom prostoru poboljšali brzinu donošenja odluka, naučili se taktičkoj disciplini i dodatno razvijali tehniku kontrole lopte.

Stoga, ovo je idealna prilika za sve mlade nogometaše da prije početka priprema u svojim klubovima isprobaju i usavrše svoje tehničke vještine igranja na malom prostoru, s manjim brojem igrača i na manje golove.

Besplatni futsal treninzi provodit će stručni treneri pod vodstvom voditeljice škole dr. Petre Mandić, a vježbe će biti prilagođene svakoj dobnoj kategoriji.

Sve informacije o besplatnim otvorenim treninzima pronađite na Facebooku naše Škole futsala ili direktno na broj telefona voditeljice Škole Petre Mandić (091 159 9040).

(Foto: Flickr.com)