Dinamo je dvjema 3:1 pobjedama uspješno apsolvirao Square i izborio polufinale prvenstva u kojem u nedjelju igramo protiv Splita na Gripama. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala ponovno smo igrali bez nekoliko stožernih igrača, no naši dečki su odigrali zrelu utakmicu te su na krilima raspoloživih reprezentativaca Kanjuha i Horvata te iskusnog golmana Škorića stigli do vrijedne pobjede. Upravo su njih trojica naši kandidati za Karlovačko igrača utakmice.

Davor Kanjuh zabio je vodeći gol za Dinamo te je bio nepremostiva prepreka za obranu Dubrovčana. Naime, Dado je osim pogotka još tri puta pogodio okvir gola i da je samo jedna od njegovih bombi završila iza leđa golmana Turuka, Dinamo bi puno ranije riješio pitanje pobjednika.

Mateju Horvatu dubrovačka dvorana Gospino polje očito leži. Vašim glasovima izabran je za najboljeg igrača prvenstvene utakmice u Dubrovniku kada je s dva pogotka bio najzaslužniji za veliki preokret, a Banana je dva puta poentirao i u ovoj utakmici te je cijelu utakmicu odigrao na visokoj razini.

Goran Škorić, naš iskusni golman još je jednom potvrdio kako se radi o jednom od najboljih igrača naše momčadi. Square je dominirao jedino u prvih 10 minuta dvoboja, kada se Gogo iskazao s nekoliko sjajnih obrana, a čitavu utakmicu je odradio na sigurnoj i mirnoj razini.

Karlovačko igrač kola za ovu sezonu se lagano bliži kraju. Nakon ove utakmice, ostalo je još polufinale i nadamo se finale, nakon čega ćemo proglasiti Karlovačko igrača sezone! Glasati za nominirane kandidate možete na našem Facebook profilu.

Dinamo – to si ti!