Minimalnim porazom od Olmissuma (0:1) u polufinalu prvenstva države oprostili smo se od sezone 2019/20, a samim time smo stigli i do posljednjeg izbora za Polikliniku Milojević igrača kola…

Mario Herceg pokazao se kao jedno od najvećih pojačanja u povijesti kluba. U nedjelju je u nekoliko navrata, a posebno u drugoj dionici prvog dijela, pokazao svoju kvalitetu i nevjerojatnu smirenost te je sjajnim paradama održao Dinamo na životu kada se lomila utakmica i kada je Olmissum  mogao otići na dva razlike. Iza Hercega je generalno sjajna sezona te mu je ovo prilika da je, ako ništa, okruni s titulom za najboljeg igrača posljednje utakmice.

Davor Kanjuh dvije je godine u nizu osvojio titulu za igrača sezone. Ove sezone tron će prepustiti jednom drugom igraču, no zato ima priliku osvojiti posljednji ovosezonski izbor za igrača utakmice. Dado je u Omišu odigrao strašnu obranu. Potpuno je neutralizirao ubojite domaće pivote Nikolu Pavića i Antonija Sekulića te je u nekoliko navrata blokirao udarce domaćina. Prema naprijed se ovaj put nažalost nije iskazao golom ili asistencijom, ali je ponovno bio jedan od naših najopasnijih pojedinaca.

Glasati možete na našoj Facebook stranici do idućeg utorka kada ćemo proglasiti Poliklinika Milojević igrača sezone.

Dinamo – to si ti!