Futsal Dinamova škola futsala u prve dvije godine funkcionirala je kvalitetno, no od ove sezone cilj nam je uspostaviti najbolju futsal školu u državi. Futsal Dinamo će i ove sezone imati U-21 selekciju koja će igrati Županijsku ligu (treća hrvatska futsal liga), U-19 selekciju koja će igrati 1.HMNL za juniore, U-17 selekciju koja će igrati 1.HMNL za kadete i U-15 selekciju koja će igrati turnire po Hrvatskoj i Europi, budući da u Hrvatskoj ne postoji liga na državnoj razini za kategorije mlađe od kadeta.

 

Voditelj Dinamove škole futsala bit će Mataija Capar koji će trenirati naše U-19 i U-21 ekipu s kojom je prošle sezone osvojio naslov prvaka Županijske lige.

 

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti povratak Mate Čuljka u naš klub. Proslavljeni trener, koji je u prvoj sezoni sa seniorima Futsal Dinama osvojio 2.HMNL, Županijski kup i izborio plasman u Prvu ligu, vodit će selekcije U-15 i U-17.

 

U rad škole futsala bit će uključeni i mag.cin Denis Petričević, mag.cin Juraj Čošić, prof. Vladimir Škegro, Vedran Marković te naši igrači, reprezentativci i treneri iz seniorske ekipe. Treninzi će se održavati tri puta tjedno u SD Megaton (Prešernova bb, Zagreb) i SD Martinovka (Miramarska cesta bb, Zagreb).Također, Futsal Dinamo u novoj sezoni namjerava pokrenuti Dinamovu ligu za Dinamovce iz osnovnih škola. Nastojat ćemo ostvariti suradnju s minimalno osam osnovnih škola koje će međusobno igrati svoju ligu, a na kraju sezone napravit ćemo selekciju.

 

U promociju same škole futsala i Dinamove lige biti će uključeni bivši igrači NK Dinama poput Darija Šimića, Tomislava Šokote, Slavka Ištvanića, Gorana Ljubojevića i drugih.

 

Upisnina u Školu futsala iznosi 200 kuna (u cijenu upisnine uključene su dvije majice za trening, gaćice, članstvo u Futsal Dinamu i članska majica). Članarina iznosi 250 kuna mjesečno ili 600 kuna za tri mjeseca. Novac koji roditelji izdvajaju troši se za plaće trenera, iznajmljivanje dvorane, troškove natjecanja, iskaznica i ostalih doprinosa ZNS-u i HNS-u.

 

Članovi Dinamove Škole futsala ostvaruju pravo na popust do 50 posto na Nike opremu kod našeg sponzora (Teamsport.hr) te pravo na sve članske pogodnosti. Također, klub kroz cijelu godinu sudjeluje na jakim turnirima u Hrvatskoj i Europi (Švicarska, Austrija, Italija, Mađarska…).

 

Futsal Dinamo pokrenuo je i službenu Facebooku stranicu Škola futsala na kojoj možete saznati najvažnije informacije, postaviti upite oko upisa u školu futsala, saznati rezultate i rasporede utakmica svih kategorija, pročitati intervju s našim mladim Dinamovcima i ostale bitne informacije.

 

Dinamo to smo mi!