Uspinjača Gimka je bila s(p)retnija od Futsal Dinama u posljednjem kolu polusezone rezultatom 1:0. Tvrd dvoboj je otišao na stranu Gimnazijalaca koji su se sukladno svom imenu popeli na 9 bodova, samo dva iza našeg Dinama.

Juniori su s istoimenim protivnikom odigrali 2:2. Uspinjača Gimka je povela pogotkom našeg bivšeg igrača, Frana Vukelića. Iz zaostatka 0:2 golovima Vučkovića i Novaka se vraćamo i uzimamo vrijedan bod. Obje ekipe i dalje su jedine neporažene u prvenstvu.

Naši kadeti su prevođeni Nikolom Grgićem ovaj vikend odigrali odličan Masters turnir u Omišu.

U prvom kolu pogocima Ervina Šabana savladana je šibenska Crnica rezultatom 2:1. U drugom kolu istim rezultatom domaćin Olmissum je bio uspješniji, a pogodak za Futsal Dinamo postigao je Karlo Čabraja. U zadnjem kolu za prolaz skupine, kadeti vinkovačke Aurelie su bili bolji s visokih 7:0. Ostaje žal za neponovljenim uspjehom prolaska skupine, a definitivno je nedostajala i širina klupe za ovakav format jednodnevnog turnira. Najbitnije je da su dečki stekli novo iskustvo i sretno se vratili kući.

Za Futsal Dinamo nastupili su Patrik Pappo, Ervin Šaban, Lovro Hlupić, Karlo Čabraja, Ivano Rigljan i Gabriel Bosek (slika).

Prijateljska utakmica U12 između Futsal Dinama i Zagija je odgođena.

Naši najmlađi (U6) nastavljaju sa sjajnim predstavama. S visokih 9:0 pobijeđen je GNK Dinamo. Za najmlađe su nastupili Antun Hržić, Noa Nauković, Josip Budeč, Jan Brezović, Matko Vuković zabivši novu petardu, Karlo Balen, Sven Katić, Filip Krolo i Tena Krešić čija greda se još i jutros trese pa stanovnike podsljemenske zone molimo za strpljenje i razumijevanje ako tu i tamo osjete podrhtavanje. Nisu tektonske ploče u pitanju.

Dinamo – to si ti!