Ovaj vikend, točnije u nedjelju, sve naše kategorije osim seniora su bile vrlo aktivne; neke manje, a neke više uspješne.

Juniori su u prvom kolu Lige za ostanak MNL FER pokazali i dokazali kako je samo malo sportske sreće nedostajalo da se ove sezone nađu u gornjem domu tablice. Microblink je, sukladno svom imenu, pokazao jako malo, a za to su zaslužni i naši dečki koji nisu u nijednom trenutku dopustili suparnicima da se razmašu. Poker aseva u mrežu suparnika je isporučio fantastični Filip Novak, ujedno i igrač eFutsal Dinama. Dečki su na tablici drugi, s 8 bodova drugi odmah iza Futsal Megatona, našeg sljedećeg suparnika. Hoćemo li izbiti na prvo mjesto? Moramo se za to ipak strpiti još dva tjedna.

Ako ste pročitali naš jučerašnji izvještaj, znate da su kadeti odigrali svoj prvi Masters u Vinkovcima. Nažalost, sva tri suparnika bila su bolja te čestitamo Futsal akademiji Sveti Patrik, MNK Brod 035 te Uspinjači-Gimki na pobjedama, kao i domaćinu Aureliji na naslovu. Našim dečkima preostaje da ovo iskustvo pretvore u još veću želju za treninge te da na idućem Mastersu prikažu bolju igru.

Naša U12 generacija je imala dvostruko kolo u sklopu Futsalito lige na Velesajmu. Najprije su doživjeli visoki poraz od MNK Fotex Junajteda da bi samo sat vremena poslije pokazali kako slogan ‘NEMA PREdAJE’ krasi sve naše generacije te zabili Gimki SC Dubrava 7 komada (Max Milojević, Leon Johimstal x2, Robert Županić x2, Gabrijel Bosak, Domagoj Jurjević) ostvarivši veliku pobjedu. Treba napomenuti kako nakon utakmice dečkima nije silazio osmijeh s lica, a trenerica Melani Mihić je mogla biti ponosna na svoju momčad.

Futsal Dinamo 2010 je imao također za suparnika Gimku SC Dubravu. Nakon prvog poluvremena, ‘traženja’ na terenu i 0:2 na semaforu, dečki su na poluvremenu rekli da mogu i moraju bolje. Josip Malarić zabija za smanjenje, a nakon toga slijedi takozvana ‘viktorija’ na gol mališana s istoka grada. Nažalost, neiskorištene kontre 1 na 1 su bile uzrok minimalnog poraza, ali i pljesak sveprisutnih roditelja koji su bili oduševljeni igrom i zalaganjem naše momčadi.

Naša najmlađa U8 generacija, uz izostanke nekoliko bitnih igrača, doživjela je visok poraz od Uspinjača Gimke, a zanimljivo je da je jedini pogodak za nas zabio Marko Malarić, brat već spomenutog Josipa.