Bad Blue Boysi su objavili poziv na kupnju virtualnih ulaznica za utakmicu Futsal Dinamo – AFC Universitas koja se igra 19. lipnja u Domu sportova II, a prenosit ćemo je u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu.

Simbolična donacija za virtualnu ulaznicu iznosi 10 kuna, a Futsal Dinamo će svakom kupcu koji to želi, poslati primjerak ulaznice i program utakmice na e-mail adresu.

Futsal Dinamo je Klub koji postoji zbog svojih navijača i neizmjerno nam je drago što i na ovakav način želite napuniti Dvojku.

Ovim putem Boysi su još jednom iskazali svoju vjernost, veličinu i snagu i uskočili onda kada je pomoć najpotrebnija.

„Nismo mi sad ništa bez Vas, Vi ste nam duša, srce, a i glas“!

Poziv Bad Blue Boysa prenosimo u cijelosti:

“Nakon nogometnog, nastavlja se i malonogometno prvenstvo, a naš klub u petak igra protiv splitskog AFCU.

Nažalost, dvoranski sportovi još uvijek nisu dobili zeleno svjetlo za povratak publike na utakmice pa će u ovoj utakmici izostati podrška s tribina našim igračima.

S obzirom da je tek jučer donešena odluka da se ova utakmica igra bez publike, Bad Blue Boysi pozivaju navijače Dinama da naš klub podržimo makar simboličnom kupnjom “ulaznica” tj donacija u iznosu od 10 kuna.

Neka nam cilj bude prodati 3000 ovakvih “ulaznica” i “puna dvojka” u kojoj se igra ova utakmica! To bi bila prava poruka ohrabrenja našim igračima, a dalje je onda sve na njima.

Uplatnice sa žigom Bad Blue Boysa se od danas mogu uzeti u BBB Fan shopu ili skinuti u pdf-u.

BAD BLUE BOYS

>>UPLATNICA – FD DONACIJA<<