Dragi prijatelju,

"Dinamo to si ti" nije tek poštapalica i izmišljotina, "Dinamo to si ti" je u našem klubu činjenica i bit njegova postojanja. Kako je Dinamo klub svih njegovih članova, tako su i članovi osnovna jedinica kluba i jedini odgovorni za njegov život

Problem svih sportskih kolektiva u Zagrebu je pokušaj da od vas navijača rade fasadu i kolorit koji šuti, jede kokice i ne razmišlja. MNK Futsal Dinamo to želi promjeniti, Klub ne želi zombije, želi Vas. Želi Dinamovce koji su kritični i odgovorni. Koji nisu tek fasada.

Zato i ti koji ovo čitaš, i tvoj prijatelj s tribine i klinac kojem je to prva tekma Dinama, budite prva linija obrane Dinama. Prvi u obrani njegovog imena i časti, prvi kao volonter koji se žrtvuje da drugi uživaju i ono najvažnije: Prvi koji pazi da klubu ne naštetiti svojim ponašanjem, bacanjem, pretjeranim alkoholom… Ne dozvoli da ti budeš taj zbog kojeg će Dinamo izgubiti dvorane u kojima igra, a što neki jedva čekaju i već rade na tome da nas izbace!

Nakon svake domaće utakmice VOLONTERI KLUBA čiste dvoranu kako bi ju vratili u prvobitno stanje. Pridruži se i ti čišćenju, jer ovo je i tvoj Klub!

Odlazak na utakmice Futsal Dinama gledaj kao na odlazak na tulum koji si organizirao sa svojim prijateljima. Sigurni smo da ti ne bi bilo drago da se na tom tulumu unište fotelje, tepisi ili namještaj, a lika koji uništava, razbija i radi smeće sigurno ne bi gledao kao velikog frajera. 

Zato svojim primjerom pokaži da si na Dinamovu tekmu došao biti na čast i ponos SVOJEM klubu – da mu pomogneš bodrenjem i navijačkim ponašanjem.  

Uvijek će netko od nas biti "veseliji" i baš nikad naš Dinamo neće biti sterilna amerikanizirana zabava za zombije. A da tako ostane još dugo odgovoran je svaki član kluba. Budi odgovoran, ne unosi alkohol na tribinu, nemoj štetiti Dinamu, ali budi uključen, odgovoran, kritičan prema igračima i upravi, jer: Dinamo to si ti!