Snaga Dinama sve se više iskazuje u mladim generacijama. Naime, mlada je momčad našega Kluba osvojila naslov prvaka 1. Županijske lige ZNS-a. Naslov su osigurali još u prošlom kolu protiv MNK Petrusa rezultatom 7:3, a okrunili su ga rutinskom pobjedom u posljednjem odigranom kolu gdje su im se suprotstavili vršnjaci Nacionala. U sinoćnjem slavlju nad gradskim rivalom rezultat je odlučio perspektivni Marko Kubašek koji je s dva pogotka svojoj momčadi donio potvrdu zaslužene titule šampiona, a pokazao je i kako je s razlogom prvi strijelac lige.
Velik je rad uložen u ovu mladu momčad kako bi se postigli odlični rezultati. Iako je sezona završila na najbolji mogući način, put do vrha bio je težak. Istaknut ćemo neke od utakmica koje su obilježile sezonu našeg podmlatka. U prvom je kolu naša momčad izgubila od Golog vrha (4:2), ali je u ponovnom susretu s tada prvoplasiranim Golim vrhom slavila (3:2).  U narednim kolima bodove je podijelila s MNK Petrusom (2:2), a zatim je nadvisila je MNK Petrus rezultatom 5:2. Najuvjerljivija pobjeda bila je ona protiv Nacionala gdje je Dinamova momčad deklasirala protivnike golijadom 11:0. 

Za mladu momčad Futsal Dinama, nastupili su:
Karlo Maloševac (V, C)
Dubravko Gregorin
Vito Gagulić
Dinko Veverec
Danijel Dekanić
Luka Požega
Teo Nikolić
Luka Novokmet
Domagoj Vuk
Ivan Šulentić
Ivan Bakarčić
Matija Uremović
Kristian Čekol
Mislav Krišto
Luka Gašparinčić
Luka Pandžić
Niko Požega
Ante Babić
Bruno Bogović
Dominik Ruk
Mislav Tomić
Karlo Vrbanac
Luka Štefanac
Marko Kubašek
Teo Vurnek
Tomislav Hercigonja

Velik dio svoga iskustva i vremena u ovu momčad ulaže upravo Dinamov prvotimac i trener mladih momčadi – Matija Capar te njegov pomoćnik Vedran Marković. Svojim znanjem od mladih talenata stvarali su izgrađene igrače koji će jednoga dana biti oslonac Plave momčadi na čast i ponos Kluba i navijača.
Niti trener nije imao zamjerki za svoju momčad, a nakon osvojene titule nije puno niti komentirao uspjeh, već je zaključio kako je to rezultat upornog treniranja i rada. -Nemam što dodati, zadovoljan sam što igraći "odrasli" u futsalu dobivaju priliku u seniorskoj ekipi. To je meni poticaj da radim dobar posao, izjavio je Capar.

Nakon kraja sjajne sezone, možemo našem podmlatku samo poželjeti da i naredna bude barem jednako dobra. Najviše veseli činjenica da se upravo u našoj školi futsala grade igrači koji će jednog dana predvoditi prvu momčad što Dinamu osigurava svijetlu budućnost, bez straha za opstanak. Neki od njih su već debitirali u seniorima – Čekol, Uremović, Kubašek i Šulentić – a trener prve momčadi im je već dao prilike da se pokažu i dokažu. Njihovo vrijeme tek dolazi, a trud će se zasigurno isplatiti.

Dinamo – to smo mi!

E. GRGIĆ