U nedjelju, 23.2., Futsal Dinamo je u godištima 2007. i 2009. sudjelovao na međunarodnom turniru u Varaždinu poznatijem kao Bumbar Kup.

Prvi na scenu su nastupili naši mlađi pioniri. Odmah prva utakmica u skupini je bila na rasporedu u 8 ujutro, a rezultat je bio 3:0 za NK Varteks. Dečki su se aklimatizirali polako i u drugoj utakmici pokušali doći do prvih bodova. Suparnik je bio po mjeri; Trnovec. Unatoč izjednačenoj igri i dojmu da bi remi bio najpošteniji rezultat, Futsal Dinamo gubi 1:0 nakon pogreške u obrani. U posljednjem kolu je dečkima trebala pobjeda protiv NK Prigorja. Nažalost, ponovno ‘talijanskih’ 1:0 za suparnika izbacuje Futsal Dinamo s turnira. Dečki su složni da im nedostaje još više ovakvih utakmica i sistema natjecanja kako bi iskustvom već na sljedećem nadolazećem turniru ostvarili uspjeh. Pod vodstvom Melani Mihić nastupili su Gabriel Bosek, Filip Gašparović, Patrik Ozimec, Domagoj Jurjević, Alan Novoselec, Dominik Gaši, Robert Županić i Borna Oroš.

U poslijepodnevnim satima na scenu su nastupile dvije momčadi Futsal Dinama 2009 pod vodstvom Darija Posarića. U skupinama je kombinirano ostvareno 5 pobjeda i tek jedan poraz A ekipe u posljednjem kolu protiv Varaždina. Za A momčad su briljirali Bosek, Papić i Ladišić, a za B momčad Purgar, Čulina i Škrinjarić. 

Futsal Dinamo A je u skupini ostvario dvije uvjerljive pobjede od 4:1 i 2:0 da bi u već spomenutom porazu za prvo mjesto u skupini izgubio 0:3 od NK Varaždina. Kao drugoplasirani ždrijeb je dečkima dodijelio NK Radnik iz Križevaca. Najbolji pojedinci utakmice su bili Lalić, koji je radio pomutnju u suparničkoj obrani, i Rakas na golu. Nažalost, pred kraj utakmice NK Radnik izjednačuje, a lutrijom penala u petoj seriji Futsal Dinamo ispada s turnira.

Futsal Dinamo B ostvaruje tri pobjede koje su igrački i uvjerljivije nego rezultatski. Kao prvi u skupini prolazimo u doigravanje gdje pobjeđujemo s 1:0 NK Ivančicu pogotkom Purgara uz još nekoliko propuštenih velikih prilika. Sljedeće kolo dečkima ždrijeb donosi NK Međimurje iz Čakovca kojeg smo pobjedili u skupini već. Utakmica je bila slika i prilika one u grupi gdje mi dominiramo i zabijamo ponovno za vodstvo golom Čuline. Ipak, kao i našoj A momčadi, događa se da u zadnjoj minuti primamo pogodak koji je suparniku dao krila za raspucavanje penala i odveo ih u daljnje natjecanje te poželio Futsal Dinamu sretan put za Zagreb.

Bilanca ekipa u 2009. godištu je 6 pobjeda, dva remija i jedan poraz, a sreća nam je ovaj put okrenula leđa iako smo u gotovo svim utakmicama dominirali i bili bolji. Za Futsal Dinamo A su nastupili Maksim Rakas, Leo Ladišić, Patrick Bosek, Josip Malarić, Toni Papić, Lukas Lalić, Šime Bračić, Gabriel Sury, Niko Koren i Roko Stanzl. Za Futsal Dinamo B su nastupili Ivan Vnučec, Tin Škrinjarić, Filip Martinović, Jurica Šnidarić, Roko Čulina, Noa Juriša, Vid Fabijanić, Josip Purgar i Luka Zlopaša.

Rezultati:

2007. godište

1.kolo Futsal Dinamo – NK Varteks 0:3

2.kolo Futsal Dinamo – Trnovec 0:1

3.kolo Futsal Dinamo – NK Prigorje 0:1

~

2009. godište

Futsal Dinamo A

1.kolo Futsal Dinamo – Kućan Trnovec 4:1 (Bosek x2, Papić, Ladišić)

2.kolo Futsal Dinamo – Kašina 2:0 (Bosek x2)

3.kolo Futsal Dinamo – Varaždin Plavi  0:3 

1/32 finala Futsal Dinamo – NK Radnik Križevci 1:1* (Lalić) – penali

~

Futsal Dinamo A

1.kolo Futsal Dinamo – Međimurje Čakovec Žuti 1:0 (Purgar)

2.kolo Futsal Dinamo – Mala Subotica 4:0 (Čulina x2, Purgar, Škrinjarić)

3.kolo Futsal Dinamo – Varaždin Narančasti  2:1 (Purgar, Čulina)

1/32 finala Futsal Dinamo – NK Ivančica Narančasti 1:0 (Purgar)

1/16 finala Futsal Dinamo – Međimurje Čakovec Žuti 1:1* (Čulina) – penali

#Dinamotosmomi