U razigravanju je suvišno govoriti kako je svaka iduća utakmica ona najbitnija. I baš u takav opis ulazi ona koju će Futsal Dinamo sutra odigrati protiv Split Tommyja u Kutiji Šibica s početkom u 17:30. Split vodi 1:0 u polufinalnoj seriji nakon prošlotjedne pobjede kod kuće, pa našem klubu treba pobjeda ne bi li izborio treću, odlučujuću utakmicu.

Dobre vijesti za Miću Martića i sve navijače svakako su povratak Kristiana Čekola nakon suspenzije, a očekuje se i kako će Sadat Ziberi napokon zaigrati nakon teške povrede koju je zadobio u reprezentativnoj pauzi. Futsal Dinamo će tako sutrašnji dvoboj dočekati boljeg zdravstvenog kartona nego u prvoj utakmici, ali i dalje ne može računati na Ivana Hercega, Karla Maloševca i Vedrana Matoševića.

Podsjećamo Vas, u prvoj ovosezonskoj utakmici Split Tommy slavio je u Kutiji Šibica rezultatom 2:3, ali je Futsal Dinamo uzvratio na najbolji način, pobjedom u Splitu (3:4) prije nešto više od dva mjeseca. Time je dokazao sebi i navijačima da može igrati protiv tradicionalno i momentalno najjačih ekipa lige, te će ta pobjeda ostati zapamćena kao jedna od najvećih otkad se klub natječe u prvoj ligi.

Za ovakav spektakl ne treba posebna najava, niti naročito elaboriran poticaj za dolazak. Kraj je nogometne sezone i Dinamovcima je ostalo svega još nekoliko utakmica da se nahrane plavim ludilom prije ljetne pauze. Veliki rival, velika pozornica i sjajna atmosfera u vrućoj dvorani. Može li bolje i poticajnije od toga? Ako niste sigurni, odvrtite si video atmosfere iz prve utakmice i pogledajte kako to izgleda kada navijači ekipi drže leđa. Cijelu sezonu smo skupa radili, veselili se i radovali baš za ovaj trenutak. Dinamo Vas treba. Niti u jednom trenutku sutrašnje utakmice suparnik ne smije zaboraviti da nije kod kuće, a Dinamo da je baš tamo gdje pripada. Blizu smo konačnog cilja, ali do njega ne možemo bez svih Vas. Budi danas u Kutiji i nikad ne zaboravi,

Dinamo – to si ti!