Kada kažemo da su naši članovi i navijači najveća snaga Kluba, onda to govorimo bez želje za dodvoravanjem. Nastali smo na krilima i leđima navijača i svih ovih godina rasli smo s vama. Osim što ste nam bili najveća potpora i snaga, sa svojim plaćenim članarinama, ulaznicama i klupskim rekvizitima, bili ste nam i najjača financijska podrška. Od samih početaka trudili smo se omogućiti svakom našem navijaču da se lagano učlani u klub i da mu nije problem doći na našu utakmicu.

Stoga će cijena ulaznice od 25 kuna koju smo uveli 1. siječnja 2015. ulaskom u sustav PDV-a ostati ista za sve domaće utakmice regularnog dijela sezone, no cijene ulaznica za utakmice doigravanja podignuli smo na 35 kuna, što će nam, nadamo se, pomoći da iduće sezone poslovanje kluba dignemo na još jednu višu razinu.

Kako navijačima ne bismo dizali cijene za utakmice regularnog dijela prvenstva, odlučili smo se tiskati posebnu brošuru (program) za svaku utakmicu. Svaki navijač moći će ju ako želi nabaviti za minimalnu donaciju od 5 kuna. Na taj način možete pomoći klubu, a brošura će vam ostati kao lijepa uspomena, posebno onim najmlađima (kao i natjecateljima Dinamovih pub kvizova).

Brošuru ćete moći nabaviti uz kupnju ulaznice na blagajnama dvorane ili na štandu unutar nje. Svi kupci godišnjih ulaznica brošuru će također moći nabaviti na štandu unutar dvorane. Podsjetimo, cijena godišnjih ulaznica iznosi 250 kuna i 200 kuna za članove i vrijedi za sve prvenstvene utakmice, a za kupce godišnjih ulaznica bit će otvoren poseban ulaz u Domu sportova II.

Od derbija nas u prvom dijelu sezone čekaju zanimljive i neizvjesne domaće utakmice. Otvaramo sa Squareom 4.10., nakon prvog kola u Makarskoj. U četvrtom kolu nam dolazi Crnica, a u šestom novi i jaki prvoligaš Olmissum. U posljednjoj utakmici „jeseni“, dočekujemo Split na Svetog Nikolu. Za tu utakmicu pripremamo vam iznenađenje, sa željom da ga i ostvarimo.

Za kraj, apeliramo na sve naše navijače da kupuju ulaznice jer tako pomažete svojem klubu i dodatno pridonosite kulturi da sportski proizvod vrijedi, pogotovo ako vam je dobro i zabavno na njemu.

Jer,

Dinamo – to si ti!