Vrtite rundu prijateljima, skočili ste na gablec ili organizirate krstitke – izvadite svoju člansku iskaznicu i platite manji račun.

Plavi sponzor Kluba Pivovara i pivnica Medvedgrad  u svojim objektima za članove Futsal Dinama temeljem valjane članske iskaznice za tekuću kalendarsku godinu daje popust za hranu i piće u iznosu od 15% za plaćanje gotovinom. 

Klub su njegovi navijači, a članski model upravljanja uspješan je diljem svijeta između ostalog jer privlači i sponzore. Posebno mjesto u našem klubu imaju oni koji su to odmah prepoznali i javili se na prvu vijest o osnivanju Futsal Dinama. Jedan od takvih sponzora je i Pivovara Medvedgrad koju vodi vrijedna obitelj Nauković u kojoj svi dišu 'plavo', a zadnjih 20 godina etablirala se kao prepoznatljiv zagrebački brend. 

U protekloj godini proslavili su 20 godina postojanja, a potvrdu trudu da proizvode pivo po najvećim standardima dobili su nedavnim priznanjem za najbolju pivovaru u Hrvatskoj.

Veza između kluba i Pivnice Medvedgrad već sada je poput npr. generacije '82. i Karake, a posebno će u sjećanju ostati spontana proslava igrača i navijača u pivnici nakon pobjede nad Alumnusom.

Hvala našem sponzoru što je omogućio popust za članove kluba i želimo svima nama još puno nezaboravnih trenutaka uz najbolje pivo u Hrvatskoj.

Više o ponudi s popustom za članove saznajte na stranicama pivnice Medvedgrad.

Učlaniti se možete u Ilici 37 te Sutinskim vrelima na utakmici protiv Siscie koja počinje u petak 6.3. u 21 sat.

*popusti vrijede u svim trenutnim pivnicama Pivovare i pivnice Medvedgrad u Ilici, Adžijinoj, Tkalčićevoj i na Samoborskoj cesti
**popusti se ne zbrajaju
***popusti ne vrijede na postojeće promocije u pivnicama