Članovi Futsal Dinama istovremeno su njegovi vlasnici, njega najveća snaga i razlog zašto Futsal Dinamo uopće postoji. Briga o našim članovima je od prvog dana postojanja kluba prema modelu “1 član, 1 glas” bila na samom vrhu liste prioriteta, a jedan od načina s kojim vam se želimo zahvaliti na podršci i pomoći koju nam pružate je organiziranje članskog tjedna u kojem članovima želimo omogućiti zabavne i različite aktivnosti kako bi se podružili s igračima i upravom kluba.

Ovogodišnji članski tjedan, koji se tradicionalno održava na početku sezone, bit će sadržajniji nego ikad, a održat će se od 1. do 6. listopada na različitim lokacijama. Krenimo redom…

Počinjemo u utorak (1.10.) s akcijom učlanjenja koje organizira Ivan Šulentić u kafiću Camelia (Šestinska cesta 18) u kojem ćemo ujedno pogledati i tekmu između Manchester Cityja i NK Dinama. Tako da, tko god nije član, a želi sudjelovati na bogatom članskom tjednu, može u utorak doći u CB Camelia i učlaniti se u voljeni klub. S druge strane, svi članovi u Šestinama će moći pogledati utakmicu “velikog” Dinama uz akcijske cijene cuge za sve članove. VIDIMO SE.

srijedu (2.10.) kulturno se uzdižemo! U suradnji s Muzejom Grada Zagreba omogućili smo svim našim članovima besplatan ulaz u muzej koji priča priču o povijesti našeg voljenog i lijepog grada koji ima “nešto” kaj ni Pariz nema… PRIKLJUČI SE.

U četvrtak (3.10.) održat će se prvi Futsal Dinamo pub kviz! Novo specijalno izdanje našeg projekta Dinamovi pub kvizovi, kojeg vode naši volonteri, održat će se u SC Fair Playu u Jazbini s početkom u 19:30. Pravo nastupa imaju samo članovi kluba, a ekipa smije imati najviše tri igrača. Misliš da dobro poznaješ povijest Futsal Dinama? Javi se i okušaj se protiv ostalih ljubitelja našeg kluba (čuli smo da će se na kviz prijaviti i dvije ekipe igrača…). PRIJAVI EKIPU.

Petak (4.10.) je dakako rezerviran za prvu domaću tekmu sezone: Futsal Dinamo – Square. Utakmica se igra u Dvorani II Doma Sportova s početkom u 20 sati. Na toj utakmici mogu naravno sudjelovati svi zainteresirani, a od vas se očekuje da radite ono što najbolje znate – gromoglasno navijate i vodite nas do nove pobjede. DOĐI U DVOJKU!

subotu (5.10.) održat će se otvoreni trening Škole futsala u dvorani Megaton s početkom u 10 sati. Svi zainteresirani (nije potrebno biti član) mogu doći na Črnomerec i odraditi zanimljivo koncipirani trening s trenerima naše Škole i klincima koji u njoj već treniraju. VIDIMO SE!

Članski tjedan kulminaciju će doživjeti u nedjelju (6.10.) kada se na vanjskim terenima SC Fair Playa održava 3. Članski turnir. Podsjetimo, na članskom turniru mogu sudjelovati samo članovi kluba, a svaka članska ekipa na draftu prije turnira izabrat će po jednog igrača Futsal Dinama. Maksimalan broj prijavljenih ekipa je 8, tako da požurite s prijavama. Turnir počinje u 10 sati. PRIJAVI EKIPU.

Također, u nedjelju će se u prostorijama SC Fair-Playa odigrati članski turnir u igrici FIFA 20, kojeg organiziramo u suradnji sa Sanctom Domenicom, a koji bi mogao posebno razveseliti naše najmlađe članove! Pobjednik turnira osim simbolične nagrade odigrat će revijalnu utakmicu protiv našeg juniora Filipa Novaka koji je ujedno i viceprvak Hrvatske u FIFA-i 19. PRIJAVI SE.

Na svim događajima bit će i štand za učlanjivanje, tako da ćete se, ako želite sudjelovati u nekoj od aktivnosti, imati priliku učlaniti u klub na licu mjesta.

U narednim danima detaljnije ćemo predstaviti svaku aktivnost.

Program članskog tjedna (1.-6. listopad)

1.10. Utorak – Učlanjivanje u CB Camelia, Šestinska cesta 18, 20:00
2.10. Srijeda – Besplatan ulaz za članove Kluba u Muzej Grada Zagreba
3.10. Četvrtak – Futsal Dinamo pub kviz, SC Fair Play, Jazbina, 19:30
4.10. Petak – Futsal Dinamo – Square, Dom sportova II, 20:00
5.10. Subota – Otvoreni trening Škole futsala, SD Megaton, Cankareva bb, 10:00
6.10. Nedjelja – Članski futsal turnir, SC Fair-Play (Jazbina), 10:00
6.10. Nedjelja – Članski turnir u FIFA-i 20, SC Fair-Play (Jazbina), 10:00