Futsal Dinamo je klub koji pripada njegovim članovima i svatko od nas učlanjenjem u Klub postaje jedan od nekoliko tisuća njegovih vlasnika i pomaže rad kluba.

Svaki član Futsal Dinama istovremeno postaje član Skupštine kluba i ima privilegiju, ali i obavezu, izravno birati vodstvo kluba te odlučivati o svim važnijim pitanjima.

Članovi su temelj našeg kluba, garancija da će on opstati i u teškim vremenima te da će interes kluba biti iznad svega. Kao pojedinci, teško ćemo postići nešto, ali zajedno imamo veliku snagu mijenjati stvari.

Cijena članarine za 2015. godinu je 80 kn, a uz člansku iskaznicu svaki član dobiva i prigodan poklon. Iznos članarine izabrali su naši članovi, a članom Kluba možete postati do 20.12.2015. godine. Nakon tog datuma nećemo više upisivati nove članove za 2015. godinu. Razlog tomu je trajanje članstva koje je godišnje (kalendarska godina) pa ćemo tako od 1.1.2016. upisivati novo članstvo.

Novost od ove godine su DINAMOVI POVJERENICI. Svatko od vas može postati Dinamov povjerenik i širiti bazu našeg članstva u svome kraju, više o tome pročitajte ovdje.

Iznosi za uplatu članarine ovisi o načinu i mjestu učlanjenja.

Unutar Hrvatske:

80 kn – osobno u Ilici 37 (dvorište)
50 kn – osobno (maloljetni)
95 kn – putem e-maila (punoljetni)
65 kn – putem e-maila (maloljetni)
 

Iz inozemstva:
28 € punoljetni (ili protuvrijednost u drugoj valuti)
14 € maloljetni (ili protuvrijednost u drugoj valuti) 

Iznosi su različiti zbog uračunatih troškova dostave iskaznice i poklona te bankovnih provizija.

Za sva pitanja možete se obratiti na email [email protected]