Futsal Dinamo izgubio je od Crnice 1:2 u utakmici za treće mjesto na turniru neslužbenog Superkupa koji se 23. i 24. rujna održao u Vrgorcu. Nakon prvog dijela bez pogodaka, Plavi su u nastavku poveli, no Crnica je preokretom stigla do trećeg mjesta.

Dinamo se sada okreće početku prvenstva koje za naš klub počinje 2. listopada domaćom utakmicom protiv AFC Universitasa u dvorani II Doma sportova s početkom u 19 sati. Više informacija o utakmici donosimo u narednom tjednu.

> Futsl Dinamo raspored sezona 2021/22

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka. Dinamo je veći postotak vremena držao loptu u svojim nogama i češće prijetio. Najopasniji je bio Kristijan Grbeša čiji udarci s distance nisu pronašli put do mreže. Pokušavali su još Nikola Badrov, Jakov Mudronja i Kristian Čekol.

Svojih pokušaja imala je i Crnica, no Ante Piplica na vratima je bio siguran. Posljednjih pet minuta prvog dijela Dinamo je igrao s golmanom igračem. Na kraju, bez konkretnog učinka. Prvo poluvrijeme završilo je s ‘nogometnih’ 0:0.

Plavi su poveli u drugoj minuti nastavka. Kristijan Grbeša pucao je iz slobodnjaka, Franko Bilić obranio je udarac, no lopta se odbila na nogu Grbeše koji iz prve pogađa za 1:0 vodstvo Dinama. Kada se činilo da će Dinamo zabiti drugi gol i prelomiti utakmicu, Paulo Katuša zabio je za 1:1, a pet minuta prije kraja Šimun Popov u maniri Marca Van Bastena pogađa volej na asistenciju Franka Bilića rukom.

U posljednjoj dionici Dinamo je pokušao s golmanom igračem, ali nije išlo. Dinamo je turnir, neslužbeni Superkup završio na četvrtom mjestu. Glavu gore!

Nastupili: Piplica, Pavlić, Kanjuh, Grbeša, Čekol, Konsuo, Badrov, Vučković, Dragaš Selaković, Mudronja, Bjelić