Na jubilarnu 20. obljetnicu od povratka SVETOG IMENA, na Valentinovo 2020., Futsal Dinamo će u Dvojci Doma sportova ugostiti gradskog rivala Alumnus u prvenstvenoj utakmici.

Dan kasnije, 15. veljače, naša momčad zaputit će se u Vukovar u kojem će u Dvorani Borovo s početkom u 20 sati odigrati prijateljsku utakmicu protiv HNK Vukovara 91.

Poznato je kako je NK Dinamo prvu utakmicu nakon povratka imena, i devet-godišnje borbe njegovih navijača, odigrao 19. veljače 2000. upravo u Vukovaru, protiv istoimenog kluba sa „sufiksom“ 91.

Grad Heroj tog je dana bio premali za sve navijače Dinama koji mu se svake godine vraćaju najmanje jednom i sudjeluju u Koloni sjećanja.

Na inicijativu domaćih Bad Blue Boysa iz Vukovara, 15. veljače održat će se utakmica između Vukovara 91 i Futsal Dinama kako bi se obilježila ova velika obljetnica (nakon tekme predviđeno je druženje na Plavoj noći na Richu, brodu na Dunavu) te će se tako spojiti veliki Dinamov vikend:

U petak se igra utakmica Futsal Dinamo – Alumnus, u subotu Vukovar 91 – Futsal Dinamo + Plava noć, a u nedjelju Osijek – NK Dinamo (15h) u Gradskom vrtu.