Na kraju sezone, vrijeme je da se osvrnemo na postignuto, te damo nagradu dinamovcu koji vas je najviše impresionirao. Svako kolo birali ste Karlovačko igrača kola, a onaj igrač koji dobije najviše nagrada za igrača kola ujedno biva proglašen i Karlovačko igračem sezone. Prošle, premijerne godine, tu nagradu osvojio je Matej Horvat koji je prije početka sezone otišao u Milano.

Ponosni smo objaviti kako je osvajač nagrade za ovu godinu – Davor Kanjuh! Dinamov „Mali princ“ bio je proglašen igračem kola čak 7 puta – protiv Potpićana (13:4), Alumnusa (6:1), Osijek Kelmea (5:1), Novog Vremena (4:1), Split Tommyja (2:6), Crnice (6:5) i ponovno Novog Vremena u playoffu (3:1 u Kutiji). Čestitamo Dadi i nadamo se kako će sljedeća sezona biti još bolja za njega i Futsal Dinamo!

Poziciju prvog pratitelja podijelili su Vedran Matošević i Kristian Čekol koji su nagradu za igrača kola osvojili po četiri puta. Triput je ta čast pripala Kristijanu Grbeši, dvaput Mihovilu Prgometu, dok su jednom za Karlovačko igrača kola bili proglašeni Matija Capar, Hrvoje Penava, Goran Škorić i Matija Rajh.

Dinamo – to si ti!