Nije tajna da je MNK Dinamo klub čiji su vlasnici navijači i nije tajna da su članovi osnovni izvor financiranja kluba. Uz veliku zahvalu svim našim sponzorima bez kojih ne bi mogli biti na razini na kojoj trenutno jesmo, Dinamo će kao klub uvijek biti ovisan ponajviše o svojim članovima. Osnovan od članova, pogurnut kroz premijernu sezonu od članova i financiran novcem kojeg članovi odvajaju za njegov život i rad. Ne da sredstva koja naši navijači odvajaju za svoj klub nisu zanemariva, nego su osnovno sredstvo za život kluba i po tome je Dinamo jedinstven primjer u hrvatskom sportu. 

Da to malo pobliže dočaramo koristit ćemo brojke: 90% prihoda klubu donosite Vi, njegovi navijači. Devedeset posto!

Dinamu to omogućuje miran i normalan rad. Omogućuje mu da živi i razvija se bez da čeka ispred kancelarija gradskih i državnih moćnika i „žica“ koju kunu da bi mogao raditi i razvijati se. Postoje ljudi koji nisu svjesni koliko je to dobra pozicija za nas koji radimo u klubu, pozicija iz koje nemamo odgovornost prema nikom, osim prema ljudima koji stoje iza nas, prema tribinama koje nas nose bodrenjem, ali i financiraju naš rad učlanjenjem, ulaznicama i kupnjom suvenira.

Ovo je sezona u kojoj krećemo stepenicu više i u kojoj će nam sredstva za rad biti važnija nego prve sezone. Ciljevi su visoko, a realizacija istih ovisi samo o dvije stvari: zalaganju igrača na terenu i vašoj podršci radu kluba. Nema trećeg. Uprava i igrači vama članovima i navijačima  garantiraju zalaganje i rad, Vi njima mogućnost da rade i razvijaju se. Poštenije ne može biti. Ne samo da ovisimo jedni o drugima, nego i jesmo jedno. Mi smo Dinamo.

Zbog svega navedenog vas molimo da nas podržite već od premijernog nastupa u 1. HMNL u petak protiv Potpićana u Domu sportova. Da nas ponesete u prvu pobjedu u najvišem rangu natjecanja, ali i da klubu omogućite miran i uspješan život, jer Dinamo će biti uspješan točno onoliko, koliko ćete ga vi biti spremni nositi.

 

Hvala vam na tome.

MNK Futsal Dinamo