U ponedjeljak 1.12. s početkom u 21 satFutsal Dinamo ugostit će momčad Patriota te spektaklom zatvoriti jesenski dio sezone II. HMNL Sjever. Utakmica će se odigrati u KC Dražen Petrović što garantira spektakl kao zahvala svim vjernim navijačima za podršku koju su pružili klubu u dosadašnjim utakmicama. Pobjedom koju svi priželjkujemo Futsal Dinamo bi potvrdio naslov jesenskog prvaka i na najbolji mogući način okrunio prvi dio sezone. Iako je momčad domaćina načeta ozljedama mahom iskusnijih igrača, u razgovoru s trenerom Čuljkom saznajemo kako će liječnička služba učiniti sve kako bi se oporavili do ponedjeljka i zaigrali u ovoj utakmici. Zbog tri žuta kartona nedostajat će i mladi Grgić koji je dobio poziv izbornika za U21 reprezentaciju Hrvatske! Među igračima vlada veliko uzbuđenje i pozitivna trema pred nastup u velebnoj dvorani "košarkaškog Mozarta".

Vratar Dinama Goran Škorić s nama je podijelio dojmove i očekivanja za predstojeću utakmicu: "Radujem se utakmici u ponedjeljak i očekujem vrhunsku predstavu, kako nas na terenu tako i naših navijača koji su pružali takve predstave cijelu polusezonu. Bit će mi čast igrati u dvorani koja nosi ime Dražena Petrovića, jednog od naših najvećih sportaša. Bio sam čest gost dvorane, ali do sada samo kao gledatelj i ovo će mi biti jedinstvena prilika zaigrati u toj kultnoj dvorani. Što se same utakmice tiče, očekujem našu pobjedu kojom ćemo zaokružiti ovaj dio sezone i osvojiti naslov jesenskog prvaka.

Karte za utakmicu možete kupiti na dobro poznatoj adresi, Ilica 37 u KND BBB po cijeni od 20 kn. Pozivamo sve naše navijače da što prije osiguraju svoje ulaznice zbog velikog interesa koji vlada za ovu utakmicu.

Budite dio spektakla u Ciboni i pomozite Dinamu u utakmici kojom bi mogao osvojiti naslov jesenskog prvaka II. HMNL Sjever, jer DINAMO TO SI TI.