Futsal Dinamo će sportsku 2016. godinu otvoriti prijateljskom utakmicom protiv Varteksa u Varaždinu. Susret je to dva kluba u "vlasništvu" svojih navijača, odnosno, ustrojenih po modelu jedan član = jedan glas.

NK Varteks i Futsal Dinamo imaju puno toga zajedničkog, a ovaj susret trebao bi popularizirati učlanjivanje i uključivanje šireg broja navijača u rad svog Kluba. Nadamo se da je ovo prva suradnja klubova koji su osnovani na istim principima, ali ipak s različitim pogledima. Naime, White Stones-i koji su osnovali NK Varteks imaju samo svoj vlastiti Klub, dok Bad Blue Boys-i koji su preuredili Futsal Dinamo u Klub po demokratskim principima nisu, niti će ikada, odustati od borbe za pošteni i demokratski DINAMO!!!

Varteks će ugostiti Futsal Dinamo 03. 01. 2016. u Areni Varaždin, a utakmica će se odigrati u sklopu 36. Zimskog prvenstva Varaždin. Cijena ulaznica za utakmicu koje počinje u 18:00 sati je 20 kuna. Osim navijačke priče ovo je prilika da se u sjevernim krajevima Hrvatske promovira futsal kao sport, grad Varaždin sigurno zaslužuje imati barem drugoligaša ili županijsku futsal ligu.

Zato vas sve pozivamo u Varaždin i ne zaboravite: DINAMO TO STE VI!!!