Futsal Dinamo će danas od 18 sati, u dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini, odigrati prijateljski susret protiv MNK Slatine.

Radi se o prijateljskoj utakmici humanitarnog karaktera. Naime, MNK Slatina i Udruga Ličana organizirale su ovaj susret, a sav prihod od ulaznica bit će doniran Udruzi Ličana „Vila Velebita“ Slatina, kao pomoć u gradnji Ličke kuće.

MNK Slatina je stabilan drugoligaš, a iza njih je sjajna sezona u 2. HMNL Istok. Tamo su osvojili drugo mjesto, te su samo četiri boda “zakasnili” za Našicama koje su osvojile ligu. Većinu svojih utakmica su zbog renoviranja vlastite dvorane odigrali u Križevcima, a sada se jako vesele probi pred prvenstvo protiv našeg kluba u svom domu.

Futsal Dinamu ovo će biti “generalka” prije početka prvenstva. Nakon dviju pobjeda nad Milanom (jedna je odigrana na spektaklu na Šalati), Dinamo je osvojio treće mjesto na jakom turniru u Puli, da bi nakon toga slavio u Križevcima. Trener Alen Jukić ističe kako će ovo biti sjajna uvertira za prvenstvo i prvo kolo protiv Novog Vremena u Makarskoj.

U Slatinu putuju Karlo Maloševac, Kristian Čekol, Danijel Dekanić, Dominik Cvišić, Robert Grbić, Vito Gagulić, Ivan Šulentić, Mateo Mužar, Hrvoje Penava, Josip Grubeša i Mihovil Prgomet.

Dinamo – to si ti!