Futsal Dinamo i Hammarby Futsal u petak navečer odradili su zajednički trening u Hotelu Sport u Ivanić Gradu nakon kojega su odigrali i trening dvoboj koji je poslužio kao uvertira za večerašnju prijateljsku utakmicu koja se od 18:30 igra na Šalati. Podsjetimo, utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu, a prijenos počinje u 18 sati.

Nakon što su odradili zajednički trening, Dinamo i Hammarby su odigrali trening utakmicu u trajanju tri puta po 20 minuta prljave igre. Prva trećina završila je bez golova, u drugoj je za Dinamo zabio Nikola Badrov, a Šveđani su u posljednjoj zabili za konačnih 1:1. Iako se radilo o treningu, dvoboj je odigran pod pravim natjecateljskim nabojem.

Trener Alen Jukić i njegov pomoćnik Nikola Grgić dali su priliku svim igračima. U prve dvije trećine (nakon kojih je bilo 1:0 za Dinamo) igrale su dvije najjače četvorke, a u trećoj priliku su dobili juniori (Kiko Dragaš i Luka Bijelić) koji će i večeras dobiti priliku na Šalati.

“Polako smo počeli s uvođenjem novih igrača u naš sustav igre i prilagođavanju u izvršenju specifičnih zadataka. Jako sam zadovoljan s današnjim zajedničkim treningom. Na Šalati očekujem da ponovimo borbeno i fajtersko izdanje od petka. Na dobrom smo putu”, rekao je nakon treninga Alen Jukić.

Zajednički trening odrađen, očekuje nas prava natjecateljska utakmica

Kao što je, nažalost, poznato, utakmica se igra bez gledatelja. No, sudeći po jučerašnjem treningu, motivaciji obje ekipe i pristupu, očekuje nas prava i neizvjesna natjecateljska utakmica.

Ovo će biti prilika da se naša pomlađena momčad iskaže protiv prvaka jedne države koja sve više ulaže u futsal, protiv momčadi koja će igrati Ligu prvaka u futsalu.

Cilj je danas samo jedan – pobijediti i na taj se način zahvaliti navijačima koji su kupili virtualne ulaznice i pratili dvoboj putem malih ekrana.

Dinamo – to si ti!

Dinamo – to si ti!