Futsal Dinamo je slavio u Sesvetama na oproštaju Alumnusa od prve lige. Uvjerljiva pobjeda od 4:0 donijela nam je mjesto u doigravanju. To znači da ćemo u prvom kolu odmjeriti svoje snage sa Squareom. Tko prvi ostvari dvije pobjede, ide u polufinale.

Prednost na poluvremenu

Dinamo je nakon 2. minute igre već imao ugodnu prednost. Prijetili su suparničkom golu i Jakov Mudronja i Kristian Čekol, ali je prvi probio mrežu Dinamov Mali princ. Davor Kanjuh dočekao je lijepu povratnu loptu iz kornera i zabio za vodstvo Plavih.

Do kraja poluvremena igralo se žestoko na obje strane. I Alumnus i Dinamo imali su svoje šanse, ali ipak su gosti bili spretniji u nadmudrivanju. Mihovil Prgomet je prihvatio jednu loptu na vrhu peterca i špicom pospremio loptu iza leđa golmana Matije Vurneka. Mogle su obje ekipe zabiti u narednom razdoblju, ali na poluvrijeme se otišlo s 0:2.

Čekolove majstorije

Drugo poluvrijeme donijelo je impresivnu partiju dvaju Dinamovih ljevaka. Filip Novak je imao i dribling i kombinatoriku i izbačaj, ali mu je završnica zapinjala. Čeki je povisio na 3:0 krasnim golom iz slobodnog udarca. Pronašao je gornji kut mreže domaćih vrlo preciznim projektilom.

Na 4:0 povisio je isti igrač.  Antonio Konsuo dodao mu je na drugu stativu, a Rudešanin nije imao težak posao. Do kraja je Dinamo mogao do petog gola. Čeki je promašio deseterac, a Neven Zonjić je imao dvije sjajne šanse. Na kraju je Luka Bijelić pogodio vratnicu kojom je ispratio domaćina u drugu ligu.

Svakako vrijedi spomenuti i prvi nastup Nevena Zonjića za Dinamo. Stasiti pivot stigao je u Dinamo na početku druge polusezone, ali je izbivao s terena zbog ozljede. Zonjić je odigrao dobru utakmicu, pokazavši nekoliko lijepih driblinga kojima se svidio publici. Jedino što je nedostajalo je bio pogodak.

Dinamo – to smo mi!