Naši će igrači, stručni stožer i dio Uprave kluba s Bad Blue Boysima u petak, 18. 11. 2016. otići u posjet Vukovaru.

Futsal Dinamo nikad do sad nije propustio priliku zahvaliti se onima koji su položili svoje živote na oltar domovine, a ova jubilarna 25. obljetnica pada Vukovara biti će obilježena na poseban način. Naime, delegacija Dinama posjetit će i novo otvoreni Klub navijača Dinama Bad Blue Boys – Vukovar. Upravo će u petak biti službeno otvorena najistočnija podružnica Dinamovih navijača i ovim putem pozivamo sve koji planiraju put da nam se pridruže na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 27.

Osim ovog svečanog trenutka, petak će za Dinamo značiti i posjet svim memorijalnim mjestima u Gradu Heroju. Naša ekipa obići će vukovarsku bolnicu, memorijalni muzej, križ na obali Dunava, Ovčaru, kao i grobove najvećih heroja obrane Grada. Osim toga posjetit ćemo i pogon tvornice Borova s kojim će naš Klub nastaviti odličnu suradnju.

Naravno, ovaj vikend sjećanja Dinamo će obilježiti na još načina. U nedjelju nas očekuje predstavljanje knjige legendarnog pripadnika postrojbe HOS-a, Damira Markuša: „58 – HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca.“ Točno mjesto i vrijeme održavanja objavit ćemo ovih dana na službenoj stranici i Facebooku kluba.

Za sam kraj vikenda, u nedjelju, 20. 11. u 19 sati očekuje nas dvoboj osmog kola 1. HMNL protiv Split Tommyja. Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Trešnjevka, popularnoj Kutiji.
Dinamo – to smo mi!