Igrači Futsal Dinama večeras u Dubrovniku imaju prvu meč loptu za osiguravanje polufinala doigravanja Prvenstva Hrvatske. Nakon što su u Zagrebu svladali Square sa 3:1, Plavi bilo kakvom pobjedom mogu osigurati drugi uzastopni plasman među četiri najbolje momčadi u državi. Podsjećamo, u doigravanju se ne gleda međusobni omjer, već svaka utakmica može otići u produžetke, ili u seriju šesteraca.

Plavi je tabor optimističan u odnosu na zagrebački ogled, prvenstveno jer se u momčad nakon odrađene suspenzije vratio pouzdani Matija Capar. Izabranici Miće Martića sigurno su „našpanani“ uoči gostovanja podno Srđa, jer su svjesni kako eventualni prolaz s 2:0 donosi tjedan dana odmora uoči gostovanja u Splitu kod Tommyja u prvoj utakmici polufinala. Dinamo uz zadnje gostovanje u Dubrovniku vežu lijepa sjećanja. Prije nekoliko mjeseci naši su dečki okrenuli 3:0 vodstvo domaćina, te u infarktnoj završnici slavili sa 5:4. Bili su to prvi znaci Dinamovog proljeća, kad su igrači i cijeli stožer pokazali karakter, te upisali velika tri boda u lovu na što bolju poziciju uoči doigravanja.

I dok je tjedan dana od utakmice u Zagrebu bilo dovoljno vremena za rezime, treba još jednom napomenuti kako će obrana biti ključ možebitnog slavlja Plavih. Square nikad do sad nije ostavio Dinamo „na nuli“, svaki put smo Gosparima zabili. Stoga je najvažnije da sagradimo pravi bedem ispred našeg vratara, te ostvarimo zadani cilj – plasman u polufinale.

Svi zajedno nadamo se lijepim vijestima iz Dubrovnika, a kako smo to običavali raditi od početka ove polusezone, utakmicu ćete moći pratiti preko naše Facebook stranice.

Dinamo – to si ti!