U utakmici 3. kola I HMNL odigranoj u dvorani II Doma sportova, Dinamo je uspio svladati Murter i nastaviti svoj pohod prema vrhu i zauzimanja jedne od preve četiri pozicije. Domaćini su imali početak iz snova jer su već nakon pedesetak sekundi vodili 2:0 pogotcima Totha i mladog Čekola. Iako potpuno rasterećeni nakon ranog vodstva, Dinamova igra bila je i poprilično nervozna i rastrgana što Murterani na sreću nisu uspjeli iskoristiti. Dinamo je dominirao, ali bez pravih prilika, dok su se gosti uglavnom orjentirali na kontra napade iz kojih su nekoliko puta opasno zaprijetili, ali vratar Škorić sinoć je bio na vrlo visokoj razini i nije dopuštao Murteru povratak u utakmicu. U 19. minuti Toth je lijepo asistirao za Capara koji sigurno pogađa za 3:0 i osigurava Dinamu miran odlazak na predah. Gosti puno odlučnije ulaze u drugi dio utakmice, kada u 21. minuti Ljubić pogađa gredu, da bi u nastavku akcije Škorić sjajno obranio još jedan pokušaj Murtera. Dinamo uzvraća preko Totha koji u 22. minuti gađa vratnicu, da bi u nastavku akcije uspio postići svoj drugi pogodak na utakmici za 4:0. U 24. minuti Murter postiže, kako će se kasnije pokazati, svoj jedini pogodak na utakmici kada Klarin sjajno prebacuje Škorića za 4:1. Do kraja utakmice Dinamo uspjeva postići još dva pogotka (Horvat, Toth) za konačnih 6:1 i nova tri boda na kontu.

Trener Martić bio je zadovoljan novom pobjedom, ali ga nije zavarala ova visoka pobjeda njegove momčadi.
– Pobjedom sam zadovoljan jer je Murter iznimno kvalitetna momčad koja posjeduje veliku individualnu kvalitetu. Ali bez obzira na uvjerljivu pobjedu, Dinamo mora bolje, mora sigurnije. Ne smijemo protivničkim momčadima dozvoliti toliki broj prilika za postizanje pogodaka koliko ih je večeras imao Murter. Učimo i napredujemo kao momčad. Bilo je i dobrih stvari u ovoj utakmici, ali je i pokazala kako nas čeka još puno posla.

Slijedi gostovanje u Vrgorcu, nakon Osijeka još jedne domaćinske momčadi koja iza sebe ima veliku podršku s tribina.
– Drago mi je doći bilo gdje, gdje futsal uspijeva puniti dvorane. Znamo da nas čeka vatrena atmosfera i iznimno teška utakmica, ali Dinamo se ne boji nikoga. Vrgorac je kvalitetna momčad, ali moja je osobna želja da uvijek igramo protiv što jače i što čvršće momčadi jer ćemo na taj način i mi napredovati.

Trostruki strijelac Silvio Toth s nama je podijelio dojmove o ovoj vrlo važnoj pobjedi.

– Jako smo dobro ušli u utakmicu i brzo poveli 2:0. Kasnije smo i mi, i oni imali nekoliko sjajnih prilika i na kraju se za nas sve završilo na najbolji mogući način.

Iako po mnogima igrač utakmice s postignuta 3 pogotka, skromno zasluge prebacuje na momčad.
– Drago mi je zbog tri pogotka, ali momčad je ta koja donosi pobjede i bez nje ne bih ni ja uspjevao pružati ovakve partije na terenu.

Gostovanje protiv Vrgorca najavio je vrlo kratko, ali i vrlo odlučno.
– U Vrgorac idemo po pobjedu i nova tri boda, jedino nas to zanima.