Dinamo je uz podršku od oko 50 glasnih Bad Blue Boysa izborio bod u Šibeniku protiv Crnice (3:3). Domaćin je dvaput vodio, ali Dinamo se nije predavao i ostao je bez poraza u Draženovom gradu.

> Snimka utakmice: Crnica – Futsal Dinamo 3:3

Sjajno prvo poluvrijeme

Obje ekipe su na početku imale nekoliko šansi. Za Crnicu je zamalo već na startu pogodio Miloš Stojković, ali je stativa bila naš saveznik. Za nas su zamalo neprecizni bili Filip Novak, Davor Kanjuh (koji je pogodio vratnicu), Daniel Matković i Nikola Badrov.

Ipak, domaćin je bio taj koji je poveo. Brzo su izveli jedan korner, a loptu je na drugoj stativi dočekao Dragan Vuković koji ju posprema u mrežu. Plavi su nakon toga preuzeli inicijativu i zaredali s nekoliko izvanrednih akcija. Najbliže golu bili smo prilikom jednog slobodnog udarca sa sedam metara. Kanjuh je brzo dodao za Novaka koji je uspio uputiti udarac, ali samo u prvu stativu. Ipak, trud nam se isplatio nakon jednog kornera u 14. minuti. Kanjuh je pucao, a Prgomet na drugoj stativi dočekao loptu i vratio stvari na početak.

Domaćin se ponovno probudio krajem prvog dijela i uspio je uputiti nekoliko udaraca, ali je Mario Herceg još jednom bio sjajan.

Uz pjesmu Bad Blue Boysa ulovili smo zaostatak

U prvih pet minuta nastavka gledali smo utakmicu u nešto nižoj brzini, a onda su domaći u dvije minute stigli do 3:1. Saša Subotić je najprije realizirao dobru kontru domaćina, a nakon toga i lobom iz slobodnog udarca prekrasno prebacio Hercega. Pri tom prekršaju drugi žuti karton zaradio je Jakov Mudronja koji je morao napustiti igru.

Pod naletom navijanja Bad Blue Boysa koji su došli podržati našu momčad u Šibenik, Dinamo se podigao nakon toga. U 32. minuti je Matković krasno petom asistirao Prgometu koji pogađa rašlje za 3:2. Minutu kasnije Dinamo se još jednom u potpunosti vratio u susret. Prgomet i Badrov su pucali u suparnički blok, a lopta se odbila do Kanjuha koji je krasnim udarcem s 12 metara svladao Franka Bilića.

Dinamo je do kraja susreta mogao u potpunosti preokrenuti susret, ali je udarac Matkovića završio na stativi.

Dinamo je sada na učinku od sedam bodova u četiri utakmice čime trenutno drži treće mjesto na tablici.

U idućem kolu dočekujemo Osijek u Zagrebu. Pozivamo još jedno sve navijače da kupe godišnju ulaznicu i na taj način izraze podršku i odanost Klubu!

Dinamo – to si ti!