Futsal Dinamo u nedjelju 23. studenog organizirao je svoj prvi dječji dan u prostorijama shopping centra Westgate, a najmlađi članovi i njihovi roditelji uživali su u četiri sata treniranja i igre. Tijekom programa pokazne treninge održali su Dinamovi limači i kadeti, a predstavila se i Univerzalna sportska škola koja bi uskoro trebala započeti s radom u zagrebačkim vrtićima. Gosti Futsal Dinama i ovoga puta bila su djeca iz dječjeg vrtića Didi s kojim Klub uspješno surađuje. Najmlađi članovi uživali su igrajući graničara, a posebno je zanimljivo bilo u štafetnim utrkama. Naravno, većina mališana probala je modificiranu verziju futsala te su kasnije pokazali svoje vještine u izvođenju šesteraca. Veliki interes djece i radost na njihovim licima najbolji su pokazatelj uspješnosti ovog projekta, a trajna uspomena na ovaj događaj veliki je poster kojeg su zajedničkim snagama napravili igrači Kluba i njihovi najmlađi navijači.

Na ovom događaju sudjelovali su svi prvotimci Futsal Dinama koji već u srijedu 26. studenog od 19 sati u Sutinskim vrelima dočekuju ekipu Kozakiva. Pred igračima trenera Čuljka je utakmica četvrtfinala kupa regije Sjever, a protivnik je MNK Kozakiv jedina ekipa koja je iz međusobnog ogleda s Futsal Dinamom izašla neporažena! Ovim putem pozivamo sve naše članove i navijače da dođu na utakmicu i svojim bodrenjem povedu momčad do polufinala kupa!

Karte za utakmicu možete kupiti od ponedjeljka 24. studenog u prostorijama KND BBB, na adresi Ilica 37 po cijeni od 20 kuna!