Futsal Dinamo će u nedjelju 23. studenog od 15 do 19 sat u Westgateu održati druženje igrača i navijača pod nazivom "Dinamov dječji dan". Tom prigodom biti će predstavljena Univerzalna sportska škola Kluba za djecu starosti 3-4 i 5-6 godina te će biti održani pokazni treninzi naših limača i kadeta. Treninzi za sve kategorije biti će otvorenog tipa te se svi mogu prijaviti na licu mjesta, bez obzira na godine i spol. Uz sportska događanja (pokazne treninge) organizirat ćemo i radionice za najmlađe te su sva djeca koja taj dan nisu raspoložena za vježbanje dobrodošla na igru i druženje.

Domaćin i partner ovog projekta Westgate osigurao je svim posjetiocima popust na sportsku opremu u sklopu njihovog sportskog tjedna koji se održava od 21. do 27. studenog, a detalje možete pronaći na linku.

Ovim putem pozivamo sve naše članove, a pogotovo one najmlađe da se odazovu druženju igrača i navijača te predstavljanju naših najmlađih sportaša. U prostoru shopping centra ujedno ćete moću kupiti suvenire Kluba i postati ponosnim članom, a svi naši članovi uz predočenje iskaznice mogu konzumirati sve vrste pizza po promotivnim cijenama u restoranu PIT STOP koji se nalazi u shopping centru Westgate.

Provedite nedjeljno popodne uz druženje i vježbanje s igračima Futsal Dinama!