Ovaj tjedan odigrana su dva Dinamova online turnira u video-igri FIFA. Treći Standardni turnir osvojio je naš junior Andrija Vrcan koji je u finalu s  4:1 bio bolji od Svena Gabora, dok je drugi Ultimate turnir osvojio Domagoj Zovkić koji je s 2:1 u finalu nadvisio Nikolu Bilića.

Treće mjesto na Standardnom turniru osvojio je Denis Horvat koji je s 2:1 bio bolji od Borne Batisweilera, dok je treći na Ultimate turniru bio Bruno Svetina koji je nadvisio Marka Harastiju s 4:0 i nakon prvog mjesta prošli tjedan, u drugom nastupu osvojio broncu.

U finalu Standardnog turnira Vrcan je na odmor otišao s prednosti od 1:0 i taj je rezultat na virtualnom semaforu stajao sve do 64. kada Vrcan udvostručuje svoju prednost. No, Gabor je brzo reagirao, napravio taktičke promijene i u 68. vratio se na gol zaostatka. No, Dinamov igrač do kraja utakmice je igrao odlično, zabio dva pogotka i na kraju stigao do uvjerljive pobjede.

Finale Ultimate turnira bilo je puno neizvjesnije. Zovkić je poveo, imao inicijativu, no Bilić je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela uspio vratiti stvari na početak nakon jednog kontranapada. U nastavku se igralo izjednačeno, i kada se činilo da će utakmica otići u produžetke, Zovkić je zabio u 93. minuti, nakon isteka sučeve nadoknade, i stigao do svojeg prvog naslova!

Osvajači

Standardni turnir:

Ivijan Svržnjak (Prvi turnir)
Marko Matančić (Drugi turnir)
Andrija Vrcan (Treći turnir)

Ultimate turnir:

Bruno Svetina (Prvi turnir)
Domagoj Zovkić (Drugi turnir)