U dvorani Sutinska vrela u subotu je nastavljeno prvenstvo podmlatka u kojem nastupaju i selekcije MNK Futsal Dinamo. Prve su na teren izašle naše dvije juniorske momčadi u sklopu 2. kola juniorske županijske lige. Međusobni susret očekivano je ponudio uzbudljivu i zanimljivu utakmicu u kojoj na kraju nije bilo pobjednika. MNK Futsal Dinamo II (mlađi juniori) poveli su u 10. minuti preko mladog reprezentativca Danijela Dekanića. Odgovor MNK Futsal Dinamo I (stariji juniori) nije trebalo dugo čekati. Šest minuta kasnije Ivan Šulentić lijepo pogađa za 1-1 te se s tim rezultatom odlazi na predah. U nastavku smo gledali jednako zanimljivu i sadržajnu utakmicu, ali su se reprezentativni vratari Maloševac i Hercigonja pobrinuli da susret završi s miroljubivih 1-1.

Nakon međusobnog susreta juniora na teren su izašli kadeti. Nisu imali niti malo lagan zadatak budući da je preko puta stajao MNK Nacional. Naši se mladići nisu dobro proveli te su već na poluvremenu gubili s 0-3. I u nastavku se nastavila dominacija „Novinara“ koji još tri puta matiraju našeg vratara za konačnih 1-6. Počasni pogodak za modre postigao je Mateo Čekol.

Zadnja je na teren izašla naša U-21 momčad koja također nastupa u županijskoj ligi. U 1. kolu protivnik našim dečkima bio je MNK „Goli Vrh“. Naš mladi reprezentativac Matija Uremović zaslužan je što se na poluvrijeme otišlo s prednošću od 2-0. Pogotke je postigao u 2. i 11. minuti. U nastavku se probudio i „Goli Vrh“ koji je smanjio u 26. minuti preko Bušića. Pet minuta kasnije Ivan Bakarčić povećava na 3-1, a potvrdu pobjede donosi Luka Požega u 34. minuti. Konačnih 4-2 postavlja igrač „Golog Vrha“, Veselčić, u posljednjoj minuti susreta.